reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Doszłam do wniosku, że wolę pracę ogrodowe. Poszłam pomidory ogarnąć. Spanie jak lokomotywa parowa. Ale i tak miłej niż w domu. Nawet może bym trochę liści zgrabiła, ale doszłam do wniosku że bez sensu bo zaraz będzie to samo. Screenshot_20251105-120013.Messenger.png

Niestety to prawda 🤣
Ja wiem, że prawda 🤣🤣
Ja to mojemu powiedziałam, żeby się przygotował do porodu SN (vbac) i niech lepiej zacznie uprawiać jakieś rytuały wyciszające bo często jest tak, że facetowi się na porodówce od kobiety obrywa 🤣🤣🤣.
Znając mój charakter to może mieć gość ze mną ciężko 🤣🤣

Ja wiem, że prawda 🤣🤣
Ja to mojemu powiedziałam, żeby się przygotował do porodu SN (vbac) i niech lepiej zacznie uprawiać jakieś rytuały wyciszające bo często jest tak, że facetowi się na porodówce od kobiety obrywa 🤣🤣🤣.

Ja prawdę mówiąc myślę nad ogarnięciem swojej położnej. 🫠
Na co mnie i mąż namawia. Żeby po prostu wynająć. Tak samo chcemy wziąć pobyt razem.
Impreza będzie kosztowna no ale jak małżonek dziecko chciał to niech teraz buli. 🤣

Na co mnie i mąż namawia. Żeby po prostu wynająć. Tak samo chcemy wziąć pobyt razem.
Impreza będzie kosztowna no ale jak małżonek dziecko chciał to niech teraz buli. 🤣
Gdyby w Poznaniu była taka opcja to bym się nie zastanawiała nawet z tym wspólnym apartamentem 🫡

To nie jest wcale zły pomysł. Odciąży Cię po pierwszych godzinach porodu to raz a po dwa jest to miłe wsparcie 😊.
Tylko wiesz nie wyzywaj nie krzyczy bo ucieknie 🤣🤣.

Ja wiem, że prawda 🤣🤣
Tobie oksy jemu melise w kroplowce i da rade 😂

reklama
Ja jestem zszokowana, bo właśnie uświadomiłam sobie jeszcze, że ja kolejną wizytę mam tak naprawdę z początkiem 3 trymestru i jakoś do tej pory mój mózg nie objął, że dotrwam do takiego etapu, wtf...? 🤣
Co to za fatamorgana w ogóle 😀

Do góry