loumarie
Fanka BB :)
A Twoja nie zapierdziela? Pamiętam jak test robiłaś i był cień a Ty niedługo głosem operowym na porodówce będziesz raczyć![]()
Niestety to prawda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A Twoja nie zapierdziela? Pamiętam jak test robiłaś i był cień a Ty niedługo głosem operowym na porodówce będziesz raczyć![]()
Ja wiem, że prawdaNiestety to prawda![]()
Ja wiem, że prawda
Ja to mojemu powiedziałam, żeby się przygotował do porodu SN (vbac) i niech lepiej zacznie uprawiać jakieś rytuały wyciszające bo często jest tak, że facetowi się na porodówce od kobiety obrywa.
Znając mój charakter to może mieć gość ze mną ciężko![]()
Gdyby w Poznaniu była taka opcja to bym się nie zastanawiała nawet z tym wspólnym apartamentemJa prawdę mówiąc myślę nad ogarnięciem swojej położnej.
Na co mnie i mąż namawia. Żeby po prostu wynająć. Tak samo chcemy wziąć pobyt razem.
Impreza będzie kosztowna no ale jak małżonek dziecko chciał to niech teraz buli.![]()
To nie jest wcale zły pomysł. Odciąży Cię po pierwszych godzinach porodu to raz a po dwa jest to miłe wsparcieJa prawdę mówiąc myślę nad ogarnięciem swojej położnej.
Na co mnie i mąż namawia. Żeby po prostu wynająć. Tak samo chcemy wziąć pobyt razem.
Impreza będzie kosztowna no ale jak małżonek dziecko chciał to niech teraz buli.![]()
Tobie oksy jemu melise w kroplowce i da radeJa wiem, że prawda
Ja to mojemu powiedziałam, żeby się przygotował do porodu SN (vbac) i niech lepiej zacznie uprawiać jakieś rytuały wyciszające bo często jest tak, że facetowi się na porodówce od kobiety obrywa.
Znając mój charakter to może mieć gość ze mną ciężko![]()
Już?! A ja tu liczę czy to 10 czy może 11 tydzieńRaz źle raz dobrze, z przewagą na źle. Tabletki mi nawet nie pomagają na te okropne mdłości i nudności, pod tym względem to jest najgorsza ciąża jaką przechodzę
Jutro wybija mi 14 tydzień (13+0) i mam prenatalne.