reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

W ogóle to mogę po prostu do ciebie napisać na priv i cię podpytać o wszystko? Jestem dzisiaj zirytowana bo już zaczynam okres, i to ma być ostatni cykl przed inseminacja na którą mi szkoda życia… jak nie chcesz o tym rozmawiać to zrozumiem nie czuj się zobowiązana

reklama
Ale mi się akcja odwaliła. Siedzę sobie w pokoju,który remontujemy dla młodej, drapie farbę z paneli i słucham muzyki i znajoma (żona przyjaciela mojego męża) zaprosiła mnie na baby shower - gdzie przeczytałam te wiadomość to się rozpłakałam... Byłabym praktycznie w 5 mc ciąży teraz,gdyby nie ektopowa... I tak sobie teraz siedzę, patrzę przez smarki na wiaderka od farb i becze...

Ale mi się akcja odwaliła. Siedzę sobie w pokoju,który remontujemy dla młodej, drapie farbę z paneli i słucham muzyki i znajoma (żona przyjaciela mojego męża) zaprosiła mnie na baby shower - gdzie przeczytałam te wiadomość to się rozpłakałam... Byłabym praktycznie w 5 mc ciąży teraz,gdyby nie ektopowa... I tak sobie teraz siedzę, patrzę przez smarki na wiaderka od farb i becze...

Przykro mi 🫂
Pewnie też bym beczała po takiej wiadomości 😟

Przykro mi 🫂
Pewnie też bym beczała po takiej wiadomości 😟
Ja nie wiedziałam ,że to mnie aż tak dotknie. Niby już nie płaczę ukradkiem, niby wiedziałam ,że przecież nie będę wiecznie unikać ciężarówek wśród znajomych i w rodzinie ,przecież te dzieci się kiedyś urodzą - ich rodzice nie są winni tego,co mnie spotkało... Niby "jest wszystko ok"..niby...
No nic... Jakoś to przeboleje a na te imprezę chyba i tak nie pojadę (nie znam jeszcze żadnych szczegółów) bo jak to będzie w jakimś miejscu,gdzie mnie nie będzie stać na drinka to dziękuję bardzo... A wiem,że przyszła mama ma takie "luksusowe" koleżanki, szwagierkę itd...

Ja nie wiedziałam ,że to mnie aż tak dotknie. Niby już nie płaczę ukradkiem, niby wiedziałam ,że przecież nie będę wiecznie unikać ciężarówek wśród znajomych i w rodzinie ,przecież te dzieci się kiedyś urodzą - ich rodzice nie są winni tego,co mnie spotkało... Niby "jest wszystko ok"..niby...
No nic... Jakoś to przeboleje a na te imprezę chyba i tak nie pojadę (nie znam jeszcze żadnych szczegółów) bo jak to będzie w jakimś miejscu,gdzie mnie nie będzie stać na drinka to dziękuję bardzo... A wiem,że przyszła mama ma takie "luksusowe" koleżanki, szwagierkę itd...

Pamiętaj, że masz prawo czuć złość, żal, irytację i cała resztę negatywnych uczuć, to normalne 🫂
Niektórym coś łatwiej przychodzi niż innym, niestety takie jest życie ale to nie czyni nas egoistycznymi zołzami 🥹

Ale smiechłam z tej luksusowej szwagierki i koleżanek 🤣
Zawsze mogłabyś tam wejść i powiedzieć "Tu jest jakby luksusowo" 😅😁

reklama
Do góry