reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Nie ma tak latwo! Bedziecie musialy sie wysilic! Dostrzec w sobie te wszystkie cudowne rzeczy, ktore sa, a przestalyscie zwracac na nie uwage! Tu kołczing wlatuje, a Wy mi sie buntujecie, co to za grupa?! :D

Czekaj, niech to tylko zdejme z nogi laczka! Co to znaczy nie moge sie przemoc?! Jakbym ja za kazdym razem najpierw myslala, a potem pisala to bym musiala milczec takie bzdury tu czasem trzasne! Juz mi sie nawracac prosze, bo echo pojdzie od pomorza po tatry! No!

Dawaj adres i nie zjedz wszystkiego!! 🤤

Ja juz wiem jakiej oczekiwala 😈😂

Jestem! Przybylam spelnic obywatelski laczkowy obowiazek, sprowadzic na prawidlowa droge ta zbladzona i szukajaca drogi niewiaste! 🩴

Mam lidlomisia :D czesto sa pododawane przepisy z termo, a jak sie nazywa?
Motywacja włączona ❤️

Nie wiem czy kojarzycie Władców much? Taka głupiutka "bajka" z Czesiem co miał dziurę w głowie...
Normalnie sobie wyobraziłam Ciebie jak tą nauczycielkę co nas bluzga🫣
Ktoś musi trzymać to w ryzach bo ja jestem jak Czesio, totalnie odklejona przez negatywne testy 😆

reklama
!

Załączniki

• IMG_6217.jpeg
    IMG_6217.jpeg
    14,7 KB · Wyświetleń: 21
Do góry