Jane Doe
Fanka BB :)
Mam zaniżone standardy hahahahaNie nie nie!to jest poranny standard i chociaz ja tez jestem z siebie dumna jak mi sie uda, to nie to
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mam zaniżone standardy hahahahaNie nie nie!to jest poranny standard i chociaz ja tez jestem z siebie dumna jak mi sie uda, to nie to
![]()
Motywacja włączonaCzekaj, niech to tylko zdejme z nogi laczka! Co to znaczy nie moge sie przemoc?! Jakbym ja za kazdym razem najpierw myslala, a potem pisala to bym musiala milczec takie bzdury tu czasem trzasne! Juz mi sie nawracac prosze, bo echo pojdzie od pomorza po tatry! No!
Dawaj adres i nie zjedz wszystkiego!!
Ja juz wiem jakiej oczekiwala
Jestem! Przybylam spelnic obywatelski laczkowy obowiazek, sprowadzic na prawidlowa droge ta zbladzona i szukajaca drogi niewiaste!
Mam lidlomisiaczesto sa pododawane przepisy z termo, a jak sie nazywa?
Na przykład radość z tego że wstając z łóżka zrobiłyśmy to prawą a nie lewą nogąNie ma tak latwo! Bedziecie musialy sie wysilic! Dostrzec w sobie te wszystkie cudowne rzeczy, ktore sa, a przestalyscie zwracac na nie uwage! Tu kołczing wlatuje, a Wy mi sie buntujecie, co to za grupa?!![]()
Dobra, obiecuję oficjalnie że zrobię jutro makijażNo zero wspolpracy! Zerooo!
Nie wiem czy kojarzycie Władców much? Taka głupiutka "bajka" z Czesiem co miał dziurę w głowie...No zero wspolpracy! Zerooo!
Hahahahhaha leje!Nie wiem czy kojarzycie Władców much? Taka głupiutka "bajka" z Czesiem co miał dziurę w głowie...
Normalnie sobie wyobraziłam Ciebie jak tą nauczycielkę co nas bluzga![]()
Ktoś musi trzymać to w ryzach bo ja jestem jak Czesio, totalnie odklejona przez negatywne testyNie wiem czy kojarzycie Władców much? Taka głupiutka "bajka" z Czesiem co miał dziurę w głowie...
Normalnie sobie wyobraziłam Ciebie jak tą nauczycielkę co nas bluzga![]()