aagata96
Początkująca w BB
Dzisiaj diagnostyka ma jakąś obsuwęNie dość, że drożej to jeszcze dłużej na wyniki się czekaale mam, prog piękny dzięki luteinie, a beta chyba też ok na 5+0
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dzisiaj diagnostyka ma jakąś obsuwęNie dość, że drożej to jeszcze dłużej na wyniki się czekaale mam, prog piękny dzięki luteinie, a beta chyba też ok na 5+0
![]()
ja tez juz czuje, ze spodnie ciasniejsze sie zrobily! Chociaz nie wiem czy to baby bump, slodycze, ktorych jadlam zdecydowanie za duzo przez dlugi czas (U mnie to mam wrażenie idzie falami, jednego dnia są jednego niei wygląda na to że odrzut do kawy był do teraz, kończy się 6ty tydzień i kawa wraca do łask
a oprócz tego nudności i ciągłe zmęczenie, mogłabym spać po 12 godzin na dobę.
I mam wrażenie że widać mi już trochę brzuszek![]()
Kurcze ja tez w sumie nie wiem, może troche połączenie wszystkiegoja tez juz czuje, ze spodnie ciasniejsze sie zrobily! Chociaz nie wiem czy to baby bump, slodycze, ktorych jadlam zdecydowanie za duzo przez dlugi czas (), czy mam po prostu wzdecia xD
rośnie, przyrosty są w normie, tylko no ja mam wrażenie na tym etapie co Wy mam dużo niższe wartości.Ale rosnie beta prawda ? Nie martw się, ja robiłam bo daleko mi do wizyty![]()
Jeden wynik bety nic nie mówi, najważniejsze że przyrosty są prawidłowerośnie, przyrosty są w normie, tylko no ja mam wrażenie na tym etapie co Wy mam dużo niższe wartości.
Słuchaj, Ty na 5+0 masz 12k, ja miałam 1330no tylko ja też jestem po IVF, więc nie wiem czy to jest porównywalne. No nic, przyrosty są prawidłowe, więc nie chcę się nakręcać.