Jak na początek uważam ze jest w porządkuPrzez 46 godzin z 4,3 do 11,6 niby w normie ale słabo co![]()
reklama
Kurcze mieszkam za granicą problem tutaj z betaon mi pokazał ciążę kiedy była więc w nie wierzę. A robiłaś betę ? Ja bym poszła
Patka2207
Fanka BB :)
Nie poddalam sie czlowiek jest jednak uparty . czy na prawdę one nnie tak oszukują czy beta jest tak niska![]()
PS ja miałam nie wiele ciemniejsza przy becie 35
Patka2207
no to sikaj dalej i spróbuj inny Jescze.Kurcze mieszkam za granicą problem tutaj z beta![]()
To inny test o czułości 10 powinien wyłapaćPS ja miałam nie wiele ciemniejsza przy becie 35
Tak zrobię jutro sprawdzę innej firmyno to sikaj dalej i spróbuj inny Jescze.![]()
Patka2207
na facelle chyba coś przebija ? Jak na żywo ?Tak zrobię jutro sprawdzę innej firmy![]()
Niby coś widzę ale nie wiem czy sobie nie wmawiam widząc kreske na innymna facelle chyba coś przebija ? Jak na żywo ?
Patka2207
jak dla mnie na różowym się ładnie wybarwia od poprzedniego dużo ciemniejsza a one mają czułość 10. Ja bym pewnie jeszcze wieczór sikała jak masz dużoNiby coś widzę ale nie wiem czy sobie nie wmawiam widząc kreske na innym![]()
2h najlepiej lub dłużej
reklama
Zlota11111
Tak sprawdzałam, dziękuję, zawsze jakoś dziewczyny jak mają ciążę to mają kosmiczne przyrosty no.. zobaczymy...jeśli w 46h masz 11,6 to jest dobry wynik. Sprawdź sobie w kalkulatorze beta hcg. Na oko jest ponad 150% przyrost a minimum to 66 %
Nadziei niestety nie robię...