reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Jasny gwint 😆
Fragment o chlebie i pomidorach mnie rozbawił 🤣

Ale tak właśnie tam to wygląda niestety. Są 3 okienka a siedzi ich 5 czy 6 i rozmawiają o wszystkim i o niczym. Ja chyba akurat mam takie szczęście, że trafiam na czyjeś imieniny, urodziny, rocznice bo się ciastem objadają i komentują jakie to dobre i pyszne i w ogóle 🤣🤣 a Ty stoisz i czekasz, która będzie miała na tyle przyzwoitości żeby oderwać się od tych pyszności i z łaską Cię obsłużyć 😂

Ale tak właśnie tam to wygląda niestety. Są 3 okienka a siedzi ich 5 czy 6 i rozmawiają o wszystkim i o niczym. Ja chyba akurat mam takie szczęście, że trafiam na czyjeś imieniny, urodziny, rocznice bo się ciastem objadają i komentują jakie to dobre i pyszne i w ogóle 🤣🤣 a Ty stoisz i czekasz, która będzie miała na tyle przyzwoitości żeby oderwać się od tych pyszności i z łaską Cię obsłużyć 😂

Haha, to tak trochę niczym urzędowy dziennik podawczy 🤣
Pamiętam jak w średniej szkole mieliśmy praktyki w US. Mnie trafiła się fuszka na sali a że akurat był termin rozliczania pitów to miałam co robić a moja Siostra wylądowała na dzienniku podawczym gdzie głównie tylko gadała, piła kawusię i jadła ciasto. I ona skończyła praktyki z 6 a ja z ledwo 5 😅

Dziewczyny ja dziś miałam ciężki dzień, więc mało się odzywałam. Czekam na te wyniki i czekam …. oczywiście nie mam jeszcze wyniku bety , ale mam progesteron - dziś to 21 ng/ml (2 dni temu był 12,5 ) i teraz ta moja nadzieja trochę urosła a logika podpowiada swoje , więc siedzę i odświeżam stronę co parę sekund 😳

Masakra 😤

Dziewczyny ja dziś miałam ciężki dzień, więc mało się odzywałam. Czekam na te wyniki i czekam …. oczywiście nie mam jeszcze wyniku bety , ale mam progesteron - dziś to 21 ng/ml (2 dni temu był 12,5 ) i teraz ta moja nadzieja trochę urosła a logika podpowiada swoje , więc siedzę i odświeżam stronę co parę sekund 😳
Kciuki! A ile jesteś dpo? w ogóle mam nadzieje ze dziś wstawią te wyniki :o jakie laboratorium że tak późno?

Ostatnia edycja:
Nikt nigdy nie miał do nikogo pretensji ani żalu, że komuś coś szybciej przychodzi. Chodziło tylko o sposób komunikacji.
Powodzenia dla Ciebie. 🥹
Kazdy ma taką komunikację jaka ma. Możemy starać sie dmuchać na zimne ale zawsze mozna kogoś urazić. Wszystkie jesteśmy dorosłe. Osoby nowe ktore tutaj przychodzą tez maja swoje emocje. Mi sie bardzo nie podoba sposob załatwiania spraw tutaj. Każdego mozna urazić. Ja jesli ktos mnie urazi to o tym mowie. Nie mamy po 5 lat zeby obrażać sie i plakac ze ktos mial łatwiej.

Zrozumialam o co chodzi w momencie jak przeczytałam ze sa lzy jak znajomym pojawia się raptem wiadomość o ciazy. Ja tez chce miec dziecko. Ale nigdy bym nie zerwała znajomości przez to ze komus sie dziecko pojawi. Pr,epraszam ale dla mnie to abstrakcja. Możemy czegos pragnac i to mocno. Moze nam sie nie udawac. Ale czemu tak mocno nas boli ze komus innemu uda sie to co dla nas jest nieosiągalne?

reklama
Mam kręciołka w glowie, wypilam 2 lampki swojskiej nalewki teściowej, nie piłam nic z 4 miesiace 🤣

U mnie w lodówce bezalkoholowe piwo smakowe ale tak mnie męczy ta migrena i bóle okresowe, że chyba po prostu pójdę spać. Mam nadzieję, że migrena skończy się szybciej niż po 3 dniach 😅

Dobranoc ❤🌜🌠

Do góry