reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Hej wszystkim 😀
U mnie niestety nic się nie dzieje, ani okresu ani ciąży.
11 śniło mi się że robiłam test ale w śnie nie widziałam wyniku więc zainspirowana zrobiłam go rano ale całkowicie biało ( to był ok 10 dpo). Wczoraj powinnam dostać okres, ale nie przyszedł, również wczoraj robiłam test- też całkowicie biało. Zapewne spowodowane jest to faktem że od poniedziałku byłam przeziębiona i dopiero wczoraj doszłam do całkowitego zdrowia.
Także czekam teraz na okres i zaczynam kolejny cykl 😏

reklama
@Jesienny_lisc jak się czujesz? Chcesz się wygadać? Widziałam, że założyłaś wątek. Jest kilka dziewczyn zapisanych na ten sam dzień co Ty. Jeśli potrzebujesz na pewno wesprą Cię w oczekiwaniu - zresztą jak my wszystkie. :)

Dzień dobry, witam się z kawą ☕🙂

U mnie dzisiaj 6dpo i już przebieram nóżkami.. to taki fajny czas, jestem zawsze podekscytowana 😁 do zrobienia pierwszych testów 😒🙄😅

@Kaalaa kurczę a cień migał przecież 😢 znam ból i zawsze sobie powtarzam, że test w dniu miesiączki, a i tak wychodzi jak zwykle 😒

@callina ja w tym cyklu zaczęłam mierzyć i powiem Ci, że temperatura dużo mówi 🙂 kiedy Kochana będziesz w końcu testować?

@kami1094 chyba czas na nie odpisywanie na pewne posty bo temat będzie się ciągnął do usranej śmierci.. ten kto miał zrozumieć to zrozumiał 🫢

Dziewczyny wrzućcie na luz bo atmosfera gęstnieje, a nie po to został stworzony ten wątek 😢
Wrzucasz w jakąś aplikacje te pomiary? Od którego dnia cyklu zacząć?

no wróciłam, pewnie do kolejnego biochemu i potem sobie znowu pójdę 🙈 (czy ja właśnie zaczęłam marudzić?😒)
Nie przyciągaj takich złych myśli. 🫂 Nie obiecam Ci, chociaż bardzo bym chciała - ale mocno wierzę, że tak nie będzie. ❤️‍🩹 W takiej sytuacji obawy już będą z Tobą zawsze, to normalne. 🥹

reklama
Do góry