Ja w tym cyklu robiłam od początkuWrzucasz w jakąś aplikacje te pomiary? Od którego dnia cyklu zacząć?
Ja korzystam z aplikacji Premom, mam też owulki easy home więc wszystko wrzucam do tej aplikacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja w tym cyklu robiłam od początkuWrzucasz w jakąś aplikacje te pomiary? Od którego dnia cyklu zacząć?
Nawet tak nie mów, nie możesz mnie zostawić w tym losie.. chcesz marudzić, marudź bo to ludzka rzeczno wróciłam, pewnie do kolejnego biochemu i potem sobie znowu pójdę(czy ja właśnie zaczęłam marudzić?
)
nie zostawię! jak się uda to zabieram cię na mamuśki, a jak tobie się uda to zabierz mnieNawet tak nie mów, nie możesz mnie zostawić w tym losie.. chcesz marudzić, marudź bo to ludzka rzeczale zostajesz tutaj!
![]()
Umowa stoinie zostawię! jak się uda to zabieram cię na mamuśki, a jak tobie się uda to zabierz mnie![]()
Ale daj jakieś widełki ile dpo może to byćDzień dobryale mnie od wieczora bolą piersi, ogólnie czuję się inaczej ? Nie wiem nic co kiedy było w tym cyklu, wiem tylko że seks był regularnie, pokładam duże nadzieje. Dziś 28dc przy długości 33/40 dni, ostatnie 3 cykle były po 38/39/40 dni . Jechać na proga?
jechaćDzień dobryale mnie od wieczora bolą piersi, ogólnie czuję się inaczej ? Nie wiem nic co kiedy było w tym cyklu, wiem tylko że seks był regularnie, pokładam duże nadzieje. Dziś 28dc przy długości 33/40 dni, ostatnie 3 cykle były po 38/39/40 dni . Jechać na proga?
Wygląda obiecującoDzień dobryale mnie od wieczora bolą piersi, ogólnie czuję się inaczej ? Nie wiem nic co kiedy było w tym cyklu, wiem tylko że seks był regularnie, pokładam duże nadzieje. Dziś 28dc przy długości 33/40 dni, ostatnie 3 cykle były po 38/39/40 dni . Jechać na proga?
Dwie opcje : albo jakieś 7/8dpo albo 2/3/4 dpo, prędzej tamta pierwsza opcja ze względu na ból piersi no i tydzień temu miałam zwiększoną ochotę na mężaAle daj jakieś widełki ile dpo może to być![]()
Chyba tak też uczynię. Sam progesteron robiłaś?jechaćbędziemy razem czekać na wynik dziś
![]()