reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Chciałam nadrobić ale wywołałyście mnie i już zgubiłam 🤣 noooo żyjemy jakoś, faktycznie dni i noce są w cholere długie ale tygodnie / miesiące krótkie. Zaraz będą 2 miesiące eMeczki i nie wiem kiedy to minęło. Mam tak cudowną ekipę z wątku mamowego że na bieżąco się wspieramy w tym 4. Trymestrze i jakoś leci 🤪 jako naczelny feeders z mentalem Typowej Babuni (przekarmiać i przegrzewać) dostałam szczupłe i długie dziecko więc dziwnie mi, że nie wygląda jak ludzik michelin. Jutro ma być u nas położna po raz ostatni więc zobaczymy jak z wagą ale już widzę po ubrankach, że trochę przybrała 😍

Chciałam nadrobić ale wywołałyście mnie i już zgubiłam 🤣 noooo żyjemy jakoś, faktycznie dni i noce są w cholere długie ale tygodnie / miesiące krótkie. Zaraz będą 2 miesiące eMeczki i nie wiem kiedy to minęło. Mam tak cudowną ekipę z wątku mamowego że na bieżąco się wspieramy w tym 4. Trymestrze i jakoś leci 🤪 jako naczelny feeders z mentalem Typowej Babuni (przekarmiać i przegrzewać) dostałam szczupłe i długie dziecko więc dziwnie mi, że nie wygląda jak ludzik michelin. Jutro ma być u nas położna po raz ostatni więc zobaczymy jak z wagą ale już widzę po ubrankach, że trochę przybrała 😍

Whaaaaat, to już dwa miesiące? 🫨

Whaaaaat, to już dwa miesiące? 🫨
Czekaj chwila i będziesz sama zaraz na porodówce leżała a moment później tuliła swojego Kajtka 🤪

Czas przy dzieciach i z dziećmi ucieka przez palce. Bardzo szybko rosną . Ja pamiętam poród pierworodnego a On w piątek został prawilnym nastolatkiem ❤️.
Dobrze, że są zdjęcia i filmiki- można wszystko uwiecznić i pamiątka na całe życie zostaje .

reklama

No fajnie i Nas na położniczym mają 😱😱

Ogólnie do Nas kobiety przyjeżdżają rodzić np z Iławy, Mikołajek i innych odległych miast bo to jedyny szpital w zasięgu ileś tam kilometrów (pozamykane oddziały położnicze) . Masakra jakaś.

Do góry