olka199712
Zaciekawiona BB
Chyba nie mam odwagi i poczekam do czwartkuTo u mnie też 10 dpo jutro i czekam, ale większość już robi wtedy
Oglądam świąteczne dekoracje na Zara Home ale one piękne ale drogie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Chyba nie mam odwagi i poczekam do czwartkuTo u mnie też 10 dpo jutro i czekam, ale większość już robi wtedy
Oglądam świąteczne dekoracje na Zara Home ale one piękne ale drogie![]()
Oh nie... Taka piękna owulacja pójdzie bokiem;( ale plus taki, że będziesz miała na święta pewność, że możesz wypić lampkę wina i bez objaw pić kawę w kazdej ilości. Zawsze to jakiś plusU mnie dzisiaj taka krecha bordowa na owulaku, jajniki mnie kują jak nie wiem. I teraz słuchajcie Mąż jest w domu ale leży z gorączką, kości go bolą a jeszcze coś ciężkiego mu spadło na nogę w pracy, że aż cała noga spuchnięta..nawet nie próbujemy.. Niech wyzdrowiejei przygotuje się na maraton po świąteczny
Niby dwa seksy były w weekend, ale nie pokładam nadziei w ten cyklliczę na następny
![]()
Jeszcze chwila jest na wybarwienie, będę czekać trzymając kciuki bo to może być pozne zagnieżdżenie i moze dopiero się dzieje?Melduje ,że u mnie biało.
29dc , pik był 21.11 także jak do piątku nie nadejdzieto w sobotę (32dc) sikne i jak będzie kreska to od razu na bete skoczę
I proszę bez smutków bo owu była z lewego jajnika,gdzie nie mam jajowodu także zobaczymy jak się sytuacja rozwinie w tym mc![]()
Co się stało?No nie![]()
Nie mam pojęcia szczerze - w mojej ostatniej ciąży pik miałam 8.07 (14dc) a dopiero 22.07 (28dc) bladziutką kreskę na teście a w tym cyklu pik miałam trochę później bo 17dc ale wiadomo,że co cykl ,co ciąża to inaczej także daje na luz do weekenduJeszcze chwila jest na wybarwienie, będę czekać trzymając kciuki bo to może być pozne zagnieżdżenie i moze dopiero się dzieje?![]()
To czekam na weekend z Tobą.Nie mam pojęcia szczerze - w mojej ostatniej ciąży pik miałam 8.07 (14dc) a dopiero 22.07 (28dc) bladziutką kreskę na teście a w tym cyklu pik miałam trochę później bo 17dc ale wiadomo,że co cykl ,co ciąża to inaczej także daje na luz do weekendu![]()