xewee
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oho ho że niby spokojnie?Jeszcze pamiętam jak na kreskach czekałam, że ten test będziesz miała pozytywny... a teraz będę czekać aż walniesz bombę, że bobas na zewnątrz.A ja wtedy będę już na szczęście po, spokojnie sobie herbatę siorbać
![]()
.Oho ho że niby spokojnie?poczekaj, poczekaj
![]()
No to wgl śmieszne nie jest xD.O jenyJak to zapierdziela wszystko.
się czuję jak te znajome mamy sprzed x lat co to mówiły, o Boże a Twoje dzieci to już takie duże?
![]()
No na czas nie ma leku18? Jak toprzecież niedawno były dwie kreski!
Właśnie możliwe. Moje ciało chyba akceptuje tylko ostre rozstępyJak 18? Niemożliwe![]()
Ja jeszcze nie rosnę, zacznie się klasycznie po 20 tygodniu. Chociaż wiem, że 57 już mam na wadze, startowałam z wagą 51No spory brzuszek, ale ja tu widzę że tylko on rośnie, a ja to rosłam cała![]()
Rany Julek ! Ale zleciałoZa miesiac![]()