KiedyPytam
Fanka BB :)
To my mamy na forum.dwie.polozne?Plusy zawoduale to musialo pieknie wygladac, dobrze, ze niedziela to kurier w trakcie nie wparowal
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To my mamy na forum.dwie.polozne?Plusy zawoduale to musialo pieknie wygladac, dobrze, ze niedziela to kurier w trakcie nie wparowal
![]()
My to tu cuda mamy na forumTo my mamy na forum.dwie.polozne?
Tak, taką torebkę mam właśnie, tylko że ona to podobno trzyma temperaturę tak do pół godziny. Ale nic, jakoś ogarnę. Poza tym mocno trzymam kciuki za moje pęcherzyki i może się okaże, że zastrzyk będę musiała podać w 13dc rano, czyli właśnie w wigilię i nie będzie problemu z przewożeniem@Angiee W aptece sprzedają takie fajne torebki termoizolacyjne na zastrzyki. Jak szykowałam się do stymulacji przed punkcją i mąż mi kupował leki to pani farmaceutka mu dorzuciła taką![]()
ZazdroszczęJak jest się świrem, który w domu ma wyposażenie punktu pobrań: fiolki, igły, strzykawki, wenflony, WZIERNIK i wymazówki to pewnie, że możnajutro bym już nie zdążyła, bo próbka musi być bez krwi więc jutro grzecznie sobie to zaniosę do laboratorium
![]()
DokladnieTo my mamy na forum.dwie.polozne?
Sama nie wiem co myślećDziewczyny którym zbliża się testowanie, jak się czujecie?![]()
Ale numer. Jakoś to przeoczyłam. A staranka o pierwsze?Dokladniepowiem więcej - kiedyś karierę robiłam również w klinice leczenia niepłodności, nigdy nie sądziłam, że będę również jej pacjentką
![]()
Wiem że to może głupie, ale za cholerę nie wiem o co chodzi z tą szyjkąSama nie wiem co myślećcyc boli, szyjka wysoko, ale przed
też tak mam, no zobaczymy, nie chce się nakręcać
![]()
Tak, staramy się o pierwsze. Ogółem trwa to już od września 2024, teraz zaczynam 4 cykl stymulacji ale będę zmieniać letrozol na clostillbegytAle numer. Jakoś to przeoczyłam. A staranka o pierwsze?