reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

U mnie 3 dni teoretycznie do okresu ale coś mnie dziś kłuje po stronie jajnika gdzie była owu, nie podoba mi się to 🙄

reklama
Ja czekam dzisiaj na wyniki mojej bety nieszczęsnej - około 14 powinnam mieć wynik. W sumie dużo się wyjaśni dziś tak myślę 🧐

Hej wam, smacznej kawki z rana ☕️ i miłego dnia 🤗 u mnie owu pt lub sb także teraz czekamy, czekamy.. Dobrze że grudzień taki szybki i szalony to przynajmniej szybciej zleci 🫠
Trzymam kciuki za pozytywne wieści z badań 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Dzień dobry, podaję drugą kawę jak nikt jeszcze tego nie zrobił ☕
Mam zjazd emocjonalny, od soboty wkurw na męża, trochę wieczorem w łóżku wczoraj sobie popłakałam, on mnie przytulił, dwa razy zapytał co się dzieje o co płacze, po czym odwrócił się dupą do mnie i zasnął... ehh chłopy

@GosiaZ92 ale wspaniale 😍 ❤️

Hej wam, smacznej kawki z rana ☕️ i miłego dnia 🤗 u mnie owu pt lub sb także teraz czekamy, czekamy.. Dobrze że grudzień taki szybki i szalony to przynajmniej szybciej zleci 🫠
Trzymam kciuki za pozytywne wieści z badań 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Haha no to jak dni takie szalone to jakoś szybciej czas od owulacji do owulacji mija 😁 albo od testowania do testowania
Dzień dobry, podaję drugą kawę jak nikt jeszcze tego nie zrobił ☕
Mam zjazd emocjonalny, od soboty wkurw na męża, trochę wieczorem w łóżku wczoraj sobie popłakałam, on mnie przytulił, dwa razy zapytał co się dzieje o co płacze, po czym odwrócił się dupą do mnie i zasnął... ehh chłopy

@GosiaZ92 ale wspaniale 😍 ❤️
Uhaaa ehh no chłopy tak mają, chociaż! Dobrze że zapytał 😁

Hej 🙂

Kciuki za dzisiejsze bety 🤞🍀🥰

U mnie dzisiaj teoretycznie 3dpo bo był pik i wzrost temperatury dwa dni ale dzisiaj miałam konkretny spadek więc nie wiem o co chodzi. Walczę żeby progesteronu nie robić za kilka dni 😅

reklama
Do góry