Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednej kobiecie wyjdą innej nie, osobiście dla mnie dziwny trend. Po to są testy ciążowe czy beta a nie owulaki![]()
Też się z tym zgadzam. Osobiście też jakoś nie wierzę, ale różne są przypadki
Nie skręciłam do apteki czy rossmana. Czekam do środy![]()
Też tak czytałam! Oczywiście internet przejrzany, hahahNo ja o tym wiem. Nie jestem jakaś wariatka. Tak samo to dla picu zrobiłam jak @Cukierkowa26. Ale gdzieś ktoś pisał kiedyś że hormon Lh też wzrasta w ciąży może dlatego coś .w tym jest
Uuu… nie zazdroszcze.. wez ze soba jakies tabletki w razie w..Kurła ale mam migrenę a tu zaraz do pracy trzeba jechać, nie wytrzymie![]()
Spokojnie. Ja jestem 2dpo i już najchętniej bym sikała. Także od niedzieli będzie tu wisiał mój osikaniec jakiegokolwiek koloru i ilu by kresek nie miał;oW ogole nie popieram, akcept ze strony komisji- niezaliczonenull, zero!
przecierpie, ale zeby mi to bylo ostatni raz!
![]()
A my będziemy tu z Tobą, za każdym razem oceniać te kreskiSpokojnie. Ja jestem 2dpo i już najchętniej bym sikała. Także od niedzieli będzie tu wisiał mój osikaniec jakiegokolwiek koloru i ilu by kresek nie miał;o
Dziękuję komisji, obiecuje dostarczać materiał na bieżącoA my będziemy tu z Tobą, za każdym razem oceniać te kreski![]()
Ciekawe połączenieA kto je na kolację kapuśniak z frytkami![]()