reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Jednej kobiecie wyjdą innej nie, osobiście dla mnie dziwny trend. Po to są testy ciążowe czy beta a nie owulaki 🤪

Też się z tym zgadzam. Osobiście też jakoś nie wierzę, ale różne są przypadki 🤗

Nie skręciłam do apteki czy rossmana. Czekam do środy😆

No ja o tym wiem. Nie jestem jakaś wariatka. Tak samo to dla picu zrobiłam jak @Cukierkowa26. Ale gdzieś ktoś pisał kiedyś że hormon Lh też wzrasta w ciąży może dlatego coś .w tym jest

No ja o tym wiem. Nie jestem jakaś wariatka. Tak samo to dla picu zrobiłam jak @Cukierkowa26. Ale gdzieś ktoś pisał kiedyś że hormon Lh też wzrasta w ciąży może dlatego coś .w tym jest
Też tak czytałam! Oczywiście internet przejrzany, hahah😁
Może i coś w tym jest, różne są właśnie przypadki, fajnie jakby to była prawda🥹

reklama
Do góry