taisiya
Fanka BB :)
O fujkaZ czosnkiem i bułeczka! Tylko, a placki z keczupem i majonezemzrobię w sobotę to wyślę Ci zdjęcie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O fujkaZ czosnkiem i bułeczka! Tylko, a placki z keczupem i majonezemzrobię w sobotę to wyślę Ci zdjęcie.
Powiem Ci lepsze... Moja matka ze śmietaną lub sosem, ojciec z sosem lub same, ja to jak ja, mój mąż że śmietaną i cukrem, ja z majonezem i keczupem albo z keczupem i jogurtem a moja córka z keczupem albo dżemem. (Tak, niech Twój mózg cierpi)O fujka![]()
Mój mąż je gofry z pasztetem, jakieś pytania?Powiem Ci lepsze... Moja matka ze śmietaną lub sosem, ojciec z sosem lub same, ja to jak ja, mój mąż że śmietaną i cukrem, ja z majonezem i keczupem albo z keczupem i jogurtem a moja córka z keczupem albo dżemem. (Tak, niech Twój mózg cierpi)
Zdjecie mi juz obiecalasSzmery bajery, bez testu nic więcej nie powiem!
Prezenty poznawaneMacie już wszystkie prezenty? Do mnie właśnie dotarło, że za tydzień święta a ja jeszcze muszę sporo dokupić a myślałam że już wszystko mam bo zaczęłam pod koniec października zakupy![]()
O nieeee, łazanki tylko na słodko z makiem
BleeeeeeEj ej co masz do placków z cukrem toż to najlepsza wersja placków, jeszcze ze śmietaną i cukrem też są pycha![]()
Jutro środa! Wytrzymałaś!Ale jakie emocje!
Płackow, nie kalafiora, a miałam go dziś do obiadu;o hihihi .. mniam ..Zdjecie mi juz obiecalas![]()