reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Raczej nie wstawię wam jutro dwóch kresek😕
Właśnie się kąpałam no i zauważyłam leciutką różowa plamkę, czyli pewnie rano fala okresu mnie zaleje bo nic innego to raczej nie zwiastuje. Dam jeszcze znać rano jak sytuacja. Ale nie poddajemy się! Styczeń może wynagrodzi 💝
Dobre nastawienie ♥️♥️
W piątek widzę mamy też tutaj masowe testowanko 😁

Dzień dobry - witam się jak zwykle marudząc na pracę 😂 nie wywalajcie mnie za kwaśni żółć którą tu wylewam, proszę 😂 awansowałam we wrześniu tego roku, ale tak mnie to stresuje (mimo, że wszystko idzie dobrze), że od 4 dzisiaj siedzę przy kompie sprawdzając czy jestem gotowa na dziś 😳😳😳 choooooreee. To chyba znak, że czas nieco skręcić w tej mojej ścieżce zawodowej, co śmieszniejsze, po godzinach sama pomagam ludziom w przekwalifikowaniu zawodowym 🤔 także czas na sobie wykorzystać moje umiejętności 😁

reklama
@Cukierkowa26
Czekamy na info czy @ się pojawiła czy jednak wleci testowanko 🤞

U mnie rano na papierze widoczne plamienie 🙈 dzisiaj 23dc... widzenia niby były, ale byliśmy chorzy, więcw tym cyklu nadziei nie pokładałam, ale.... No... Może to implantacyjne... Myśli już uciekają w wiadomym kierunku... Ojjjj... Cudownie byłoby zobaczyć dwie kreski w Wigilię 🫠

EDIT: wczoraj próbowałam sprawdzić jak szyjka wygląda... Może się po prostu zadrapałam w środku, chociaż nic nie czułam 🫣

Ostatnia edycja:
Mi spadla dzisiaj temp o 0.2 chociaz nadal jeszcze w gorze ponad przedowulacyjna, ale to dziwne wszystko… zreszta 10 dnia.. ostatnio spadlo dopiero 12…
Trace nadzieje juz dzisiaj

Mi spadla dzisiaj temp o 0.2 chociaz nadal jeszcze w gorze ponad przedowulacyjna, ale to dziwne wszystko… zreszta 10 dnia.. ostatnio spadlo dopiero 12…
Trace nadzieje juz dzisiaj
Moze implantacja !
@Cukierkowa26
Czekamy na info czy @ się pojawiła czy jednak wleci testowanko 🤞

U mnie rano na papierze widoczne plamienie 🙈 dzisiaj 23dc... widzenia niby były, ale byliśmy chorzy, więcw tym cyklu nadziei nie pokładałam, ale.... No... Może to implantacyjne... Myśli już uciekają w wiadomym kierunku... Ojjjj... Cudownie byłoby zobaczyć dwie kreski w Wigilię 🫠

EDIT: wczoraj próbowałam sprawdzić jak szyjka wygląda... Może się po prostu zadrapałam w środku, chociaż nic nie czułam 🫣
I tu tak samo 😁 trzymam kciuki dziewczyny .
Ja nie śpię od 3 w nocy tak mnie brzuch zaczął boleć :( sprawdzam co chwila czy ta @ juz przyszła :(

reklama
Do góry