reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Może się jutro wreszcie wybiorę na badania to zrobię przy okazji betę 😅 jakiś kod do diagnostyki by się przydał 😅

Matko kochana , od samego czytania tego sraczki dostaje 🤣🤣🤣
Dziewczyny testujące ! Gdzie są KUŹWA foty ?!
No i wszystkie dziewczyny , jak się czujecie ? Macie jakies przeczucia /objawy ? Napiszcie co i jak , ja dzisiaj 9 dpo , bóle brzucha juz jakby okres trwał... test negatywny ... czekam i co chwilę sprawdzam czy juz jest :( patrzyłam ze w zeszłym miesiącu bol zaczął sie z dniem @ wczesniej nic , ale ten cykl mój w ogóle dziwny jest :( od owulacji juz mnie boli brzuch , ale dzisiaj w nocy to juz typowo okresowy ból . Prawie wcale nie spałam ... pewnie przez ten podwyższony progesteron . @ tez pewnie będzie mocna :(

Ja już po pobraniu i znowu to czekanie na wynik 😬
Jakiemuś dzieciaczkowi pobierali krew i tak strasznie płakał, że normalnie i ja zaczęłam płakać tak mnie za serce ścisnęło, nie lubię jak dzieci płaczą 😓
I jeszcze w dodatku przebiła mi żyłę i tak mi się krew lała i od razu gula i siniak wyszły 😭😭

Ja już po pobraniu i znowu to czekanie na wynik 😬
Jakiemuś dzieciaczkowi pobierali krew i tak strasznie płakał, że normalnie i ja zaczęłam płakać tak mnie za serce ścisnęło, nie lubię jak dzieci płaczą 😓
I jeszcze w dodatku przebiła mi żyłę i tak mi się krew lała i od razu gula i siniak wyszły 😭😭
Nie strasz... Ja idę w piątek na pakiet badań, już mi źle, w tamtym roku babka mi zrobiła siniaka na pół ręki. Jak będzie ta sama to chyba umrę.

Ale wiecie jak za 1/5 ceny to mogę iść; będę miała badania finansowane przez firmę i tylko place składkę zdrowotną i podatek. A patrzcie jaka lista ; mocznik, kwas moczowy, TSH, trójglicerydy, czynnik reumatoidalny, prolaktyna, sod, morfologia, magnez, lh, cholesterol, kwas foliowy, kreatynina, potas, hemoglobina, mocz, ggt, glukoza, ft4,ft3, FSH, żelazo, Crp, wapń, bilirubina, B12, ast, ASO, atl, alp, hcv, D3, oczywscie wszytsko w kierunku boreliozy a w nowym roku anty TPO, anty TG, jonogram, ca72-4, Roma, brca1, brca2, ferrytyna i kortyzol. Połowa nic mi nie mówi ale zapisałam się na całość bo jak mam zapłacić tylko odsetek kwoty to niech mnie badają z prawej na lewą.

reklama
Mojej przyjaciółki syn jak był mały to jadł parówki na zimno maczając je w jogurcie owocowym, też spoko połączenie? 🤣🤣
Nie no, to juz przesada :D w jogurcie moze nie, ale z lodami waniliowymi juz bym zimna parowkw zjadla :D zagryzanie czekolada tez spoko, ale tylko na zimno, cieplej nie :D
Nie strasz... Ja idę w piątek na pakiet badań, już mi źle, w tamtym roku babka mi zrobiła siniaka na pół ręki. Jak będzie ta sama to chyba umrę.
Mi ostatnio zrobila tak pieknie, ze nawet mikro siniaczek sie nie zrobil, tak mnie pozytywnie zaskoczyla, ze az jej o tym powiedzialam :D

Do góry