reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Ale kurde szczerze, wątpię. Wczoraj wieczorem już takie jasnoróżowe plamienie lekkie, dziś na podpasce tylko takie 3 ślady kawy z mlekiem. Więc to na bank zbliżający się okres, miałyście tak kiedyś ?
Ja w sumie nigdy xd

Tak! 23 grudnia idę na nockę ale potem pojawiam się w pracy dopiero 29 grudnia więc bajlando 🤩🤣
Ej no i wylecialo mi z glowy, ktorego jedziecie do kliniki?
Ale kurde szczerze, wątpię. Wczoraj wieczorem już takie jasnoróżowe plamienie lekkie, dziś na podpasce tylko takie 3 ślady kawy z mlekiem. Więc to na bank zbliżający się okres, miałyście tak kiedyś ?
Ja w sumie nigdy xd
No to sikaj! :D tym bardziej! Dawaj dawaj, czekam :D

Myślę sobie, tak w sobie, że może sprawdzę w niedzielę jak testy się wybarwiają;o 8dpo, to przecież nie jest jakaś bardzo dużą fanaberia, co nie?

Ja w sumie nigdy xd
Ja miałam tak tylko jeden jedyny raz, w październiku przy implantacji (biochem ). I dla mnie to było mega dziwne, bo ja nigdy nie mam plamień pomiędzy okresem, a jak okres przychodzi to od razu na pełnej. Więc wiedziałam wtedy, że coś jest na rzeczy. Ile masz dziś dpo? Kiedy okres powinien przyjść ? 🙂

Ja miałam tak tylko jeden jedyny raz, w październiku przy implantacji (biochem ). I dla mnie to było mega dziwne, bo ja nigdy nie mam plamień pomiędzy okresem, a jak okres przychodzi to od razu na pełnej. Więc wiedziałam wtedy, że coś jest na rzeczy. Ile masz dziś dpo? Kiedy okres powinien przyjść ? 🙂
Jestem dziś 14 dpo i okres powinien przyjść właśnie dziś. Zawsze już z rana mnie zalewało i bardzo bolało że nie mogłam wstać z łóżka.
Wczoraj już coś zauważyłam ale nie była to taka żywa krew jak zawsze tylko jaśniutkie różowe plamy, zalozylam podpaske bo mówię na bank rano bd. Ale narazie cisza. Dlatego przyjmuje to na chłodno bo sama nie wiem

Dzień dobry wszystkim, witam się dopiero z kawą bo właśnie się obudziłam ❤️🤣 dopadło mnie jakieś choróbsko i chyba potrzebowałam odespać, dobrze że dziś wolne 🤐 u mnie jak na złość 12 dc, miała być owulacja tak jak w poprzednim miesiącu a tu na owulaku kreska ledwo ledwo... Oby w ogóle przyszła 🤷‍♀️

reklama
Jestem dziś 14 dpo i okres powinien przyjść właśnie dziś. Zawsze już z rana mnie zalewało i bardzo bolało że nie mogłam wstać z łóżka.
Wczoraj już coś zauważyłam ale nie była to taka żywa krew jak zawsze tylko jaśniutkie różowe plamy, zalozylam podpaske bo mówię na bank rano bd. Ale narazie cisza. Dlatego przyjmuje to na chłodno bo sama nie wiem
Nie wiem czy miałabym tyle cierpliwości żeby trzymać się w niepewności tyle czasu 🤐 ja bym już 16 razy siknęła na test i to zapewne z 3 różnych firm 🤣

Do góry