niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Ooooo ..Przepraszam że wtrącę, ja miałam identycznie, okazało się, że to implantacja
Powodzenia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo ..Przepraszam że wtrącę, ja miałam identycznie, okazało się, że to implantacja
Powodzenia!
Też miałam dwa dni przed miesiączką takie właśnie plamienia zanim się rozkręciłoDzień dobry, u mnie nie rozkręciło się nic przez noc. Na podpasce takie 3 krople kawy z mlekiem i nic. Dziwne, ale czekam dalej na rozkręcenie
Okresowo nie boli tylko na okresMnie brzuch zaczyna bolec okresowo, tak tak wiem, nic to nie znaczy, ale w polaczeniu z dzisiejszym moodem tempwraturowym nie jest pozytywnieno kurde tak liczylam na ten cykl..
Cieszę się ogromnieMam dziewczyny, mam wyniki!! W końcu piękny przyrost, z prawdziwego zdarzenia
Zobacz załącznik 1731209
Zazdroszcze ze masz tak szybko wynikiMam dziewczyny, mam wyniki!! W końcu piękny przyrost, z prawdziwego zdarzenia
Zobacz załącznik 1731209
Uuuu... Jak kawa nie smakuje to naprawdę mocny objaw, ale ja w pierwszej ciąży też tak się kapnelam. Była za słodka mimo, że nie słodzę. ;oOkresowo nie boli tylko na okresJa w tym cyklu mialam zawirowania zdrowotne, w 5 dpo dostalam infekcji intymnej, na drugi dzien przeziebienie z temp 37,5 , potem kawa byla kwaśna i mi nie smakowala, a tu zonk 10 dpo dwie kreski
![]()
jeest, cudnieMam dziewczyny, mam wyniki!! W końcu piękny przyrost, z prawdziwego zdarzenia
Zobacz załącznik 1731209