reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

@Cukierkowa26 ja miałam kilka cykli temu takie plamienia przed okresem po raz pierwszy w życiu, naiwnie myślałam, że może to implantacyjne ale coś Ty, rozkręcił się okres 😅

@Dorka66 tak się cieszę z Twojej ciąży 😍 to był 3 transfer, dobrze pamiętam? 😊

Dziękuję ❤️ Tak to 3 transfer i mam nadzieję, że już ten prawdziwy i do końca 🥹

reklama
Dziewczyny powiedzcie czy testy paskowe facelle was kiedyś oszukały ? Dzisiaj znowu wyszła mi kreska ale bardziej wyraźna i jest różowa , nie umiem tego uchwycic na zdjęciu 😭😭

To jest zdjęcie z dzisiaj

Załączniki

• IMG_7634.jpeg
    IMG_7634.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 124
Dzień dobry. Ja czuję jakieś bóle, kłócia, ale nie wiem czy to jelita czy owu. Jak owu to lipa, UJ bombki strzelił. Bo dzisiaj już 18 dc. Taka późna owulacja to nic z tego nie będzie.
Mój entuzjazm minął przez tą pozna owulację.
Teraz tylko odliczanie do okresu. Czuje że nie będzie testowania jak zwykle bo dostanę okres za jakieś 6-7 dni
Moja lekarka mówi, że na obraz patrzymy całościowo - jeżeli owulacja jest, a endometrium jest prawidłowe to skupiamy się na tym, że ciąża jak najbardziej jest prawdopodobna, niezależnie od dnia cyklu. Tłumaczyła mi, że nie ma czegoś takiego jak odpowiedni dzień cyklu na owulację (bo to właściwe jest od długości cyklu) jak i odpowiednia wielkość pęcherzyka do pęknięcia, bo jednej mogą pękać przy 20 mm, a u mnie mają po 32 kiedy pękają i to też jest spoko 😊

reklama
W temacie prezentów może mi doradzicie. We wtorek idę na tą drożność, lekarka na 100% nie będzie ode mnie chciała wziąć kasy za zrobienie. Co byście dały w podziękowaniu? Myślałam o takim zestawie prezentowym z miodami, jakieś czekoladki, co o tym uważacie? 😁 nie jestem fanem dawania alkoholu - może jakąś dobrą oliwą z oliwek do tego? 🤔

Do góry