ka.an92
Fanka BB :)
Prawdziwe do trzech razy sztukaDziękujęTak to 3 transfer i mam nadzieję, że już ten prawdziwy i do końca
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawdziwe do trzech razy sztukaDziękujęTak to 3 transfer i mam nadzieję, że już ten prawdziwy i do końca
![]()
Niee, w piatek, jutro boje sie, ze nie wyjdzie i bede miec w glowie „ee jeszcze w poatek moze wyjsc, to nic nie znaczy” a dupa tak sobie wmawiacDopóki okresu nie ma to jest nadziejasikasz jutro?
![]()
Kurde widze kreske, ale nie jestem pewna co do koloru… najlepiej skocz na bete, wszystko wtedy bedzie wiadomo!Dziewczyny powiedzcie czy testy paskowe facelle was kiedyś oszukały ? Dzisiaj znowu wyszła mi kreska ale bardziej wyraźna i jest różowa , nie umiem tego uchwycic na zdjęciu![]()
Jest ! Facelle nie dają kresek testowych, wiem bo szukam juz drugi dzień pod każdym kątemTo jest zdjęcie z dzisiaj
Ono właśnie, też jestem ciekawa, czy źle zapisałam, czy tak sie poprzesuwało?@Monique321 zerknęłam na pierwszą str zobaczyć jaki nasze statystyki w tym miesiącu i widzę że Ty ze mną byłaś zapisana na 23, to który dziś dc?![]()
Ja też się patrzę i zastanawiam czy mi się coś nie pokręciło aż sprawdziłam który mam dzień cyklu;POno właśnie, też jestem ciekawa, czy źle zapisałam, czy tak sie poprzesuwało?
Dzień dobry.
Czytam Was Dziewczyny, ale nie ma kiedy pisać, bo w pracy przysiadam do nowych obowiązków. @KiedyPytam prowadzisz pełne księgi? bo czytałam, że pracujesz w księgowościW dom uwzięłam się za porządki i tak leci czas. Jeszcze mi się coś zrobiło na nodze, jakby od wrośniętego włosa, jakby ropień czy coś, póki co smaruje jakąś maścią, ale nie wiem czy nie czeka mnie wizyta u lekarza.
Cały czas trzymam za Was kciuki![]()