reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
@Monique321 zerknęłam na pierwszą str zobaczyć jaki nasze statystyki w tym miesiącu i widzę że Ty ze mną byłaś zapisana na 23, to który dziś dc? 🥹
Tak byłam zapisana na 23… to jest mój 9 dpo i zapisałam się 1 dzień po terminie miesiączki , myślałam , że wytrzymam do testowania ale cos mnie podkusiło jak zwykle do wcześniejszego testowania… co miesiąc sobie mówię , że nie zatestuje wcześniej a wychodzi inaczej 🙈🙈🙈

Tak byłam zapisana na 23… to jest mój 9 dpo i zapisałam się 1 dzień po terminie miesiączki , myślałam , że wytrzymam do testowania ale cos mnie podkusiło jak zwykle do wcześniejszego testowania… co miesiąc sobie mówię , że nie zatestuje wcześniej a wychodzi inaczej 🙈🙈🙈
Jak na 9 to kreska ok, kiedy idziesz na betę czy jutro chcesz testować jeszcze raz?

Załączniki

• IMG_7637.jpeg
    IMG_7637.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 124
Ja się umówiłam do ginekologa na NFZ na 16 stycznia (młoda ma dzień babci i dziadka w przedszkolu ale chyba dam radę obrócić) ,do tego buraka co ostatnio - jeszcze spróbuję do innej Pani gin się umówić w innym miejscu też na NFZ. Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ale jak mam słuchać wykładów,że nie wolno sobie wkładać palców w pochwę i sprawdzać szyjkę albo ,że mąż mnie zadrapał to mnie 🍆 strzeli 🙄 a coś czuję,że będzie miał takie teksty. Narazie zostawiam tę wizytę i jak się uda to pójdę do drugiej Pani dr

reklama
Do góry