reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Dzień dobry.

Czytam Was Dziewczyny, ale nie ma kiedy pisać, bo w pracy przysiadam do nowych obowiązków. @KiedyPytam prowadzisz pełne księgi? bo czytałam, że pracujesz w księgowości ;) W dom uwzięłam się za porządki i tak leci czas. Jeszcze mi się coś zrobiło na nodze, jakby od wrośniętego włosa, jakby ropień czy coś, póki co smaruje jakąś maścią, ale nie wiem czy nie czeka mnie wizyta u lekarza.

Cały czas trzymam za Was kciuki :)

Przy podatkach

reklama
@Monique321 zerknęłam na pierwszą str zobaczyć jaki nasze statystyki w tym miesiącu i widzę że Ty ze mną byłaś zapisana na 23, to który dziś dc? 🥹
Tak byłam zapisana na 23… to jest mój 9 dpo i zapisałam się 1 dzień po terminie miesiączki , myślałam , że wytrzymam do testowania ale cos mnie podkusiło jak zwykle do wcześniejszego testowania… co miesiąc sobie mówię , że nie zatestuje wcześniej a wychodzi inaczej 🙈🙈🙈

Tak byłam zapisana na 23… to jest mój 9 dpo i zapisałam się 1 dzień po terminie miesiączki , myślałam , że wytrzymam do testowania ale cos mnie podkusiło jak zwykle do wcześniejszego testowania… co miesiąc sobie mówię , że nie zatestuje wcześniej a wychodzi inaczej 🙈🙈🙈
Jak na 9 to kreska ok, kiedy idziesz na betę czy jutro chcesz testować jeszcze raz?

Załączniki

• IMG_7637.jpeg
    IMG_7637.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 121
reklama
Ja się umówiłam do ginekologa na NFZ na 16 stycznia (młoda ma dzień babci i dziadka w przedszkolu ale chyba dam radę obrócić) ,do tego buraka co ostatnio - jeszcze spróbuję do innej Pani gin się umówić w innym miejscu też na NFZ. Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ale jak mam słuchać wykładów,że nie wolno sobie wkładać palców w pochwę i sprawdzać szyjkę albo ,że mąż mnie zadrapał to mnie 🍆 strzeli 🙄 a coś czuję,że będzie miał takie teksty. Narazie zostawiam tę wizytę i jak się uda to pójdę do drugiej Pani dr

Do góry