reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Wiecie co też mnie wkurzają ostatnio te diagnostyki, Alaby itd.
Kiedys jak w diagnostyce robiłam wyniki to wszystkie były koło 14:00 do odczytu. Teraz na zwykłą morfologię trzeba czekać do 17. A już coś więcej niż morfologia to jest za dwa dni. Ja też dostaje nerwa zawsze

reklama
Wiecie co też mnie wkurzają ostatnio te diagnostyki, Alaby itd.
Kiedys jak w diagnostyce robiłam wyniki to wszystkie były koło 14:00 do odczytu. Teraz na zwykłą morfologię trzeba czekać do 17. A już coś więcej niż morfologia to jest za dwa dni. Ja też dostaje nerwa zawsze
Ale mnie bawi że robię w luxmedzie i wynik mam ok 12 a oni próbki wysyłają do diagnostyki 🤣 przy czym badajac rano w diagnostyce dalej nie mam wyników 🤷🏽‍♀️

3 razy w życiu badałam i nigdy nie czekałam dłużej niż 2 dni 😁
No to nieźle, pewnie zależy od laboratorium, ale to dość duża różnica 2 a 10 dni :oops: W sumie jak leżałam w sierpniu na endokrynologii to też mi zrobili AMH i nie miałam wyniku przy wypisie, a leżałam 4 dni, dopiero miałam potem przyjechać i odebrać.

Hej hej, ja zaraz do pracy, znow bedzie sie tu najwiecej dzialo jak nie bede mogla patrzec w telefon 🙈 dzis tez robilam bete , pewnie dopiero bedzie okolo 17, potem pol godziny czatowalam na infolinii ,bo nie moglam sie zalogowac na meila, zmienilam tel a mialam uwierzytelnianie dwuskladnikowe i kody na starym 🫩 ale zalatwilam. No widze ze mamy tu gosci i trzeba uwazac na slowa, he he 🤡

Dziewczyny,
Kciuki za wyniki bety, czekamy na update.
@Eveline.eve to nie byle jaki gość, to nasza kreskowa siostra, ja będąca tu od epoki kamienia wiele już miesięcznych kresek z nią przeszłam. I wiem też skąd wynika to wzburzenie na pracę diagnostów, ale jako szefowa temat juz ucinam.

Proponuję zatem wpisanie @Eveline.eve prawilnie na testy tego 23.12. Jesli będziesz się czuła na siłach to zachęcamy do pisania.

Dziewczyny,
Kciuki za wyniki bety, czekamy na update.
@Eveline.eve to nie byle jaki gość, to nasza kreskowa siostra, ja będąca tu od epoki kamienia wiele już miesięcznych kresek z nią przeszłam. I wiem też skąd wynika to wzburzenie na pracę diagnostów, ale jako szefowa temat juz ucinam.

Proponuję zatem wpisanie @Eveline.eve prawilnie na testy tego 23.12. Jesli będziesz się czuła na siłach to zachęcamy do pisania.
No i beczę 💗 (też przez progesteron). Dzisiaj 5 dpo i teskno za komisją kreskową i laczkowaniem.
Szefowej słucham, juz cicham.

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    13,5 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry