reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Omg szok!! Ale np dla mnie jest to sygnał żeby przestać się doszukiwać pod światło cieni na tych testach, jeśli beta choćby startuje to kreska już będzie 👌❤️ jak nie ma to nie ma i koniec 🤷‍♀️

A to już też niekoniecznie tak musi być. Pisałam tu już kiedyś, że miałam betę 33 a na pinku płytkowym o czułości 10 nawet cienia nie znalazłam 😁

Gratulacje dziewczyny 🥰🥰🥰 w końcu to forum daje nadzieje na dwie kreski 🤩 ja bardzo chętnie zapoczątkuję kolejną trójkę w Wigilię 🤞🤞🤞 za marzenia się nie płaci 🫣
Ja po Tobie robię na następny dzień 🤭

ale życzę dziewczynom żeby wcześniej był początek testów, może kolejna trójka się zamknie a my będziemy jeszcze kolejną trójką. Ale by było 😅😅

reklama
Do góry