Cukierkowa26
Fanka BB :)
Pięknie dziewczyny, gratuluję 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie. U mnie była taka załamka przy wyniku 3,0 (test nie pokazał). A za 3 dni beta 60zostawcie mi tylko miejsce w trójce
dobrze, ze dzisiaj zrobiłaś betę bo jakby wszedł tylko ten wczorajszy wynik to byłaby załamka![]()
Omg szok!! Ale np dla mnie jest to sygnał żeby przestać się doszukiwać pod światło cieni na tych testach, jeśli beta choćby startuje to kreska już będziejak nie ma to nie ma i koniec
![]()
Nic dziwnego, że duchy na teście wczoraj![]()
![]()
Gratulacje dziewczynyA to jest wynik z wczoraj… przy takiej becie test juz cos wykrył… jestem w szoku
Ooo ja chętnie z tobą w tej trójce mogę byćJak dacie mi czas do stycznia to ja bardzo chętnie![]()
A ja na tym plytkowym mialam cien, a ciazy nie byloA to już też niekoniecznie tak musi być. Pisałam tu już kiedyś, że miałam betę 33 a na pinku płytkowym o czułości 10 nawet cienia nie znalazłam![]()
Ja po Tobie robię na następny dzieńGratulacje dziewczynyw końcu to forum daje nadzieje na dwie kreski
ja bardzo chętnie zapoczątkuję kolejną trójkę w Wigilię
za marzenia się nie płaci
![]()
Jak ja tęsknię za zrobieniem testu hahaha, przysiegam ze nie robiłam z 2 msc bo postanowiłam czekać do @ i nie robic sobie zludnej nadziei jak mi pink pokazał widoczna testowaA ja na tym plytkowym mialam cien, a ciazy nie bylodlatego plytkowych juz nie kupie
![]()