loumarie
Fanka BB :)
A 3 cm ma terazA szyjka trzyma?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A 3 cm ma terazA szyjka trzyma?
No ponoć już i taki czas, ale żeby go przesunąć do zmierzenia głowicą od USG przezbrzusznego to go szturchała mi po kości łonowej bo nie chciał wogóle głowy przesuwaćKurde nie za szybko?
Ja z tych co wszystko musi być dopięte idealnie co jest bardzo męcząceBosz, rok temu o tej porze byłam w tym samym miejscu ze ślubem w lipcu. Ciesze się że już po![]()
jesteś raczej bardzo zorganizowana panna młoda czy LUZZZZ MAM JESZCZE CZAS?
![]()
To spokoA 3 cm ma terazUtrzymała identyczną długość jak ostatnio
To ciekawe, bo bym chyba obstawiała, że to duże głowy za duży nacisk tam robiąTo spokosłyszalam kiedyś, że jak głowka już jest większa po 30tc to taki docisk nie jest najgorszy, bo nie zrobi lejka. Gorzej jak dziecko dociska małą głową bo się lejek robi.
Duży, ale równomierny i nie jest aż tak szyjka obciążona jak wtedy, kiedy naciska ale w jeden punktTo ciekawe, bo bym chyba obstawiała, że to duże głowy za duży nacisk tam robią![]()
Duży, ale równomierny i nie jest aż tak szyjka obciążona jak wtedy, kiedy naciska ale w jeden punkt![]()
Głównie na leżąco przez zapalenie mięśnia strzałkowego i brak możliwości leczenia bo ciążaChciałam Was nadrobić alejak tam przed swietami?