reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Dzień dobry 🩷
@niecierpliwamatka kciuki za betę!
@Eveline.eve spełnienia wszystkich marzeń!🩷
U mnie tragicznie, od nocy wymioty i biegunka, jestem ledwo przytomna, morduje się w pracy do 18:00.
A jutro wigilia, więc jest fantastycznie 🥲
Znam to aż za dobrze 🤐 od soboty jesteśmy w szpitalu, mieliśmy dziś wyjść ale wymioty wróciły 💔 masakra, nie wiem co to za zmutowane wirusy panują

reklama
U nas tez. Robiliśmy test z apteki i od razu wyszedł wirus grypy typu A . Zróbcie tez, leki sa specjalne na niego a on lubi w zapalenie płuc sie przekształcać ...
Zdecydowanie polecam te leki na grypę, my dzięki temu się nie zaraziliśmy od domowego wirusa. I też łagodniej się przechodzi jak się poda leki do 48h od objawów

Zdecydowanie polecam te leki na grypę, my dzięki temu się nie zaraziliśmy od domowego wirusa. I też łagodniej się przechodzi jak się poda leki do 48h od objawów
No my wczoraj na SOR trafilismy... ponad 40 ' gorączki i niczym nie mogliśmy zbić...
Ja wzięłam wczoraj od razu i dzisiaj to tak troszkę lżej na żołądku dzisiaj ...

Tak, i nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale Pani była tak miła, zapytała mnie; jakiego wyniku Pani oczekuje? - pozytywnego. Więc życzyła mi pozytywnego wyniku i wspaniałej Nowiny na święta. No złota kobieta. Jeśli się uda to w pon i środę jeszcze ja odwiedzę. Może nie mam tego punktu po drodze nigdzie, ale ta Pani to złota kobieta, taka ciepła i miła starsza Pani. Myślę, że już dawno osiągnęła wiek emerytalny ale biło od niej takie dobro i troska.
Może to dobry znak 🥹❤️

Dobry! Czlowiek od rana zajety pierogami, a tu tyle sie dzieje!
No to od poczatku:
@Eveline.eve wszystkiego naj, duuuzo zdrowka, radosci, spelnienia wszystkich marzen, ale za to jedno trzymam podwojne kciuki ♥️ 🎂💐
Ps. Na 3 widze cien, ten od dolu🤞

@niecierpliwamatka czekam na ta bete, laczek mam w pogotowiu, wiec prosze nie panikowac!!! :D
@Patii26 wez no dosikaj…
@ka.an92 ja bym jeszcze poczekala i siknela jutro, 11dpo to wciaz wczesnie! Najlepiej i pojutrze, trzymam kciuki 🤞

reklama
Ja dzisiaj nadal energii zero, ale ciesze sie, bo zrobilam 2 ciasta, skonczylam pierogi i czeka mnie tylko jedno ciasto wieczorem, najgorsze za mna i wyczuwam lezenie kolejny dzien.. zatoki to mam juz zupelnie zawalone, nie wiem jak sie ukladac do spania :D ale jestem na finiszu, zapowiedzialam, ze w swieta siedze, jem i tyle co mozna ode mnie oczekiwac :D

Do góry