reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Nie gub nie gub, przyda sie go jednak miec :D czekam na jutro!

Jak sie udalo to bedziesz swieta w nieswiadomosci, nie zebym namawiala 🙈

Jak to z jednym testem chcesz cale swieta opykac?! :D
Noto tylko 3 dni, w sobotę już sklepy otwarte 😅 jak nie dostanę okresu za 2 dni tak jak niby planowo to wtedy zrobię 😁

Mam od dwóch dni prawie powódź śluzową 😱
W piątek był pik i widzenia - zaczynam się wczuwać w ten cykl z nadzieją na miłe zaskoczenie w Sylwestra - będzie to 29 dc.

@niecierpliwamatka czekam z wypiekami na twarzy na Twoją betę i trzymam mocno kciuki ✊🏼 💞
Mój mąż też kresek nie widzi,gdy są. Np tych z końcówki lipca nie widział - wstawię Wam jakie były jak znajdę zdjęcie:)
Po 3 dniach dopiero była piękna,grubsza kreska, którą uznał za pozytywny test 😂

Załączniki

• 1000013240.jpg
    1000013240.jpg
    132,9 KB · Wyświetleń: 75
  • 1000013241.jpg
    1000013241.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 74
Mam od dwóch dni prawie powódź śluzową 😱
W piątek był pik i widzenia - zaczynam się wczuwać w ten cykl z nadzieją na miłe zaskoczenie w Sylwestra - będzie to 29 dc.

@niecierpliwamatka czekam z wypiekami na twarzy na Twoją betę i trzymam mocno kciuki ✊🏼 💞
Mój mąż też kresek nie widzi,gdy są. Np tych z końcówki lipca nie widział - wstawię Wam jakie były jak znajdę zdjęcie:)
Po 3 dniach dopiero była piękna,grubsza kreska, którą uznał za pozytywny test 😂
Dzięki kochana, ja już telefon sprawdziłam 15razy ale kodu nadal nie ma;/ swoją drogą nie wiem jak mógł nie zauważyć kresek, były bardzo ładne.

Hej.
Okazuje się że szwagier nie przyjeżdża bo dzieci chore mocno.
Ja od rana w wirze kuchennym i jeszcze lekarz.
Spadł u mnie śnieg.
To świąteczna magia.

@niecierpliwamatka widzisz kochana????? Nie takie źle te plemniki męża! Rety trzymam kciuki mocnoooooo
Myślę, że dużo pomógł ten kubeczek. Może brzmi głupio ale przy słabej ilości pomaga.

Jak wyniki?- Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.

Załączniki

• Screenshot_20251223-162314~2.jpg
    Screenshot_20251223-162314~2.jpg
    91,1 KB · Wyświetleń: 135
Jak wyniki! Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.
Jaki piękny progesteron ! Gratulacje 😍❤️ tak się cieszę

Jak wyniki! Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.
Chryste Panie jaka piękna beta na początek!!!! Mocne kciuki żeby przyrosty były wymarzone!!!!
Tak się z Tobą cieszę ❤️😘🤩🌲🍼🙏🙏🙏

reklama
O matko kochana 🥰 to po prostu cudowne wieści 🥳🥰💞
Zostań Robaczku z rodzicami, oj zostań ✊🏼🧸✨🩷🩵🫂

Do góry