reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
O rajuniu, ale fajnie!!! Trzymam kciuki przez cale 9 miesiwcy!!!! 8 jeszcze, ale trzymalam wczesniej :D cudownie!

Wie, nie spał całą noc że stresu biedny.
Teraz moze spac spokojnie, calkiem sprawne te jego plemniki jak sie okazalo :D dobrze, ze skoczylas na ta bete!
Mam od dwóch dni prawie powódź śluzową 😱
W piątek był pik i widzenia - zaczynam się wczuwać w ten cykl z nadzieją na miłe zaskoczenie w Sylwestra - będzie to 29 dc.

@niecierpliwamatka czekam z wypiekami na twarzy na Twoją betę i trzymam mocno kciuki ✊🏼 💞
Mój mąż też kresek nie widzi,gdy są. Np tych z końcówki lipca nie widział - wstawię Wam jakie były jak znajdę zdjęcie:)
Po 3 dniach dopiero była piękna,grubsza kreska, którą uznał za pozytywny test 😂
A my sie glupie zastanawialismy co mezom na swieta… wszyscy jak jeden! Okulary!!

Jak wyniki?- Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.
Ale pięknie 🩵🩵

Jak wyniki?- Mam! Co za prezent!!! Nie wiem czy to się napewno uda, ale to nasz cud świąteczny, pomimo przeciwności, diagnoz, opinii. Kropku trzymaj się mocno, rozwijaj! Dziewczyny dziękuję każdej za pozytywną energię, wsparcie!!! Mam nadzieję, że maleństwo zostanie na miejscu aż do końca 9msc. Każdej tego życzę, i naprawdę jestem wzruszona.
Ale wspaniała wiadomość ! Gratuluję i trzymam mocno kciuki ♥️♥️♥️

Wspaniałe wieści! Czy ja nie mówiłam że grudzień jest magiczny? 😎 A we wrześniu pełne porodówki 😆

reklama
Do góry