niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeju jak mnie to cieszyWłaśnie wróciliśmy, koniec turnusów świątecznych. Ogólnie nawet nie chcę tego opowiadać w skrócie, najważniejsze, że to już za nami. Teraz siknelam specjalnie dla komisji kreskowej, żeby mnie nie wyrzuciły przez okno![]()
Mój ciągle mówi, że jeśli się uda, jakby to było to, jeśli faktycznie jestem w ciąży... Jeszcze niedowierza.Jeju jak mnie to cieszynawet sobie nie wyobrażam co Wy czujecie
![]()
My w tym miesiącu na suple i"pomoce " wydaliśmy ponad 1000 zł
Jutro mam do ginekologa ... Tylko nie wiem czy co kolorek zbada bo jak w zeszłym miesiącu okres trwal 5 dni , a dwa miesiące temu 4 dni tak dzisiaj 5dc nie zapowiada się by to była końcówkaale przejdę się moze cos doradzi
Eeeej no jak, nikt nie powiedziap tego wczesniej!Ja też zerwałam z forum a i tak wróciłam
Może niekoniecznie dużo się udzielam ale miło jest mieć otoczenie,które Cię rozumie, zrozumie,ojojka albo strzeli laczka,gdy trzeba i nie roztrząsa niektórych tematów
P.S. a kocyki dziecięce pod choinką zostawiłyście?
Ja ogólnie nie wierzę w takie rzeczy jak amulety, woda księżycowa itd. Ale w tym roku kocyk położyłam pod choinkę
U nas grypsko - tylko ja i tata jeszcze jesteśmy na chodzie. Nigdzie nie jechaliśmy na żadne gościny, siostra w wigilię z rodziną przyjechała - chyba tego mi było trzeba ,żeby trochę odpocząć od ludzi z rodziny
My od poczatku bierzemy razem koenzym, omege, kwas foliowy i wit d, tak tu podpatrzylamA jak już jesteście przy suplach dla mężczyzn, macie może coś sprawdzonego dla panów? Bo w sumie póki co mój mąż nie brał póki nie mieliśmy jakichś szerszych badań, mówi że mogę mu też coś kupić![]()
A jak już jesteście przy suplach dla mężczyzn, macie może coś sprawdzonego dla panów? Bo w sumie póki co mój mąż nie brał póki nie mieliśmy jakichś szerszych badań, mówi że mogę mu też coś kupić![]()
Mój ciągle mówi, że jeśli się uda, jakby to było to, jeśli faktycznie jestem w ciąży... Jeszcze niedowierza.