reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Właśnie wróciliśmy, koniec turnusów świątecznych. Ogólnie nawet nie chcę tego opowiadać w skrócie, najważniejsze, że to już za nami. Teraz siknelam specjalnie dla komisji kreskowej, żeby mnie nie wyrzuciły przez okno;)

Załączniki

• IMG_20251226_161221615_HDR.jpg
    IMG_20251226_161221615_HDR.jpg
    984,7 KB · Wyświetleń: 118
reklama
My w tym miesiącu na suple i"pomoce " wydaliśmy ponad 1000 zł 😅
Jutro mam do ginekologa ... Tylko nie wiem czy co kolorek zbada bo jak w zeszłym miesiącu okres trwal 5 dni , a dwa miesiące temu 4 dni tak dzisiaj 5dc nie zapowiada się by to była końcówka 😭 ale przejdę się moze cos doradzi

My w tym miesiącu na suple i"pomoce " wydaliśmy ponad 1000 zł 😅
Jutro mam do ginekologa ... Tylko nie wiem czy co kolorek zbada bo jak w zeszłym miesiącu okres trwal 5 dni , a dwa miesiące temu 4 dni tak dzisiaj 5dc nie zapowiada się by to była końcówka 😭 ale przejdę się moze cos doradzi

U mnie mąż już supli nie bierze bo "swoje zrobił" więc nic nie mówię na ten temat do niego 🤣🤣

Dobrze, że masz tą wizytę 😊 kiedyś czytałam, żenokres trwający do 7 dni jest normalny, dopiero powyżej trzeba się martwić ale czy ginekolodzy podtrzymują to stanowisko to nie jestem pewna 🤔

Ja też zerwałam z forum a i tak wróciłam 🫂
Może niekoniecznie dużo się udzielam ale miło jest mieć otoczenie,które Cię rozumie, zrozumie,ojojka albo strzeli laczka,gdy trzeba i nie roztrząsa niektórych tematów :)

P.S. a kocyki dziecięce pod choinką zostawiłyście?
Ja ogólnie nie wierzę w takie rzeczy jak amulety, woda księżycowa itd. Ale w tym roku kocyk położyłam pod choinkę 🫣😄

U nas grypsko - tylko ja i tata jeszcze jesteśmy na chodzie. Nigdzie nie jechaliśmy na żadne gościny, siostra w wigilię z rodziną przyjechała - chyba tego mi było trzeba ,żeby trochę odpocząć od ludzi z rodziny
Eeeej no jak, nikt nie powiedziap tego wczesniej! :D czy w szafie skitrane sie liczy? Kolo ozdob swiatecznych, ktorych nie uzylam? :D
A jak już jesteście przy suplach dla mężczyzn, macie może coś sprawdzonego dla panów? Bo w sumie póki co mój mąż nie brał póki nie mieliśmy jakichś szerszych badań, mówi że mogę mu też coś kupić 🙈
My od poczatku bierzemy razem koenzym, omege, kwas foliowy i wit d, tak tu podpatrzylam :D jeszcze nic nie dalo, ale wierze, ze w koncu da 😂

No i dzis w koncu pozne dobry!
Wrocilismy juz do domu, kolejny dzien jestem przejedzona, lekko wkurzona, klasyka swiat, ale przebralam sie w pizamke, zapomnialam nasikac na owulaka, musze 2 h teraz zbierac siku :D do wieczora leze, odpoczywam i trawie, to jest dobry plan :D

A jak już jesteście przy suplach dla mężczyzn, macie może coś sprawdzonego dla panów? Bo w sumie póki co mój mąż nie brał póki nie mieliśmy jakichś szerszych badań, mówi że mogę mu też coś kupić 🙈

Mój mąż brał selen, witaminę C, witaminę D, metylowaną B12 i kwas foliowy, witaminę E, i ma tego Bodymaxa jeszcze ale ja do niego sceptycznie podchodzę 😅🤣

Mój też już widzę, że suple bierze w kratkę, a jestem zła bo tyle kasy niech już wybierze do końca. A jeśli coś się zdarzy będzie dalej gotowy do akcji, no ale widzę, że wraz z moim testem pamięć stała się bardzo zawodna.

reklama
Do góry