reklama
Angiee
Fanka BB :)
To daj znać, bo jestem ciekawa, jak to u Ciebie będzieja się właśnie zastanawiam, czy kubeczek menstruacyjny by spełnił swoje zadaniewprawdzie z tego co widzę ten Ferti Lily (bo chyba o nim piszę @niecierpliwamatka) jest „płytszy” od klasycznego, ale może ten też zda egzamin - będę sprawdzać w najbliższych dniach!
bardzo mi przykro z powodu Waszej chorobymoże akurat niewiedza zakiełkuje w ten pozytywny sposób!
w poniedziałek jestem w pracy - jeśli nie wyłapie dalej Piku to pewnie podejrzę co tam słychać
![]()
marietta2112
Cześć witamy, rozgość sie do końca grudnia, a w styczniu na mamuskiHej! Można dołączyć?
Podczytuje was od kilku dni. Krótko o mnie - staramy się o drugie dziecko, w domu syn 2 lata i 4 miesiące. Do tej pory starania: pierwsza ciąża - pół roku starań, zakończona poronieniem zatrzymanym. Nie robiłam wielu badań, stwierdziłam, że wkrecanie się w ten temat robi mi źle na głowęi będę robić pojedynczo badania aż nam się uda. Więc wyszła mutacja mtfhr i chyba genu pai, ale obydwie w heterozygocie. U męża zle badania nasienia. Odczekaliśmy 3 miesiące, zaczęliśmy stosować suple i dietę proplodnosciowa i w drugim cyklu się udało. W ciąży byłam tylko na suplementach i dodatkowym kwasie foliowym metylowanym. Co najlepsze w wigilię robiłam test, a dokładnie na święta był zaplanowany termin porodu pierwszej ciąży poronionej, więc miałam tragiczny nastrój przed, cały czas płakałam, a tu niespodzianka i dwie kreski.
Teraz zaczęliśmy starać się od września, także 4 cykle bez efektu. Niestety z racji że nasze dziecko żłobkowe to cały czas chorujemy na zmianę, więc też myślę, że może mieć to duży wpływ na brak ciazy. Zaczęłam od kilku dni dietę plodnosciowa i zobaczymy czy zaskoczy. Obecnie jestem 2 dni po owulacji (chyba, nie monitoruje, cykle regularne). A okres wypada na 8 stycznia także dopisze się na nowy wątek testowania, ale teraz chciałam się już przedstawić![]()
P s. Dopisuje na ławeczkę żebyś mogła sie udzielać.
Angiee
U mnie dziś 16dc i taka sytuacja. Ostatnio jak rano miałam taki test, to wieczorem już był peak, więc może coś tu się zadzieje. Aczkolwiek wczoraj miałam takie bóle, że myślałam, że to owu
Wiem, że niektórym peak pokazuje się w dzień owulacji lub nawet dzień po, ale zastanawiam się, czy to jest reguła, czy może być raz tak, raz tak. Bo u mnie w sumie czasami ten peak się zgadza i za około 24h czuję owulację a czasami to się z niczym za bardzo nie pokrywa.
Tak czy siak czeka nas dzisiaj widzenie
I zobaczymy, czy jutro będę czuła pęknięcie
Tak czy siak czeka nas dzisiaj widzenie
Załączniki
marietta2112
Też ostatnio mam różnie z tym peakiem a śluzem i bólem podbrzusza. Mam wrażenie, że to zależy od cyklu, czasem jest ideolo sekwencja: peak, więcej śluzu i potem brzuch, czasem wszystko na raz, a tak jak w tym cyklu to najpierw śluz I podbrzusze, a testy lh nie były jeszcze mocne (do peaku juz nie robiłam)U mnie dziś 16dc i taka sytuacja. Ostatnio jak rano miałam taki test, to wieczorem już był peak, więc może coś tu się zadzieje. Aczkolwiek wczoraj miałam takie bóle, że myślałam, że to owuWiem, że niektórym peak pokazuje się w dzień owulacji lub nawet dzień po, ale zastanawiam się, czy to jest reguła, czy może być raz tak, raz tak. Bo u mnie w sumie czasami ten peak się zgadza i za około 24h czuję owulację a czasami to się z niczym za bardzo nie pokrywa.
Tak czy siak czeka nas dzisiaj widzenieI zobaczymy, czy jutro będę czuła pęknięcie
taisiya
Jeju opryszczka najgorzejHeloł
Podaję kawusię️
Ja się obudziłam zakatarzona i z opryszczką na ustach, swędzi jak diabliDobrze, że mam Heviran w zapasie
@melodyP Witaj![]()
Kejti9247
Tak, stymulowany lamettą i clostillbegytemTo daj znać, bo jestem ciekawa, jak to u Ciebie będzieA Ty masz ten cykl stymulowany?
Załączniki
Jeju opryszczka najgorzejjak ja tego nie lubię, dobrze że masz coś w zanadrzu, najlepszy chyba ten heviran w syropie
tylko na receptę jest
Nie wiedziałam, że jest w syropie
Ja mam w tabletkach i nigdy mnie nie zawiódł
reklama
Angiee
A zrób dzisiaj jeszcze po południu, bo wcale taka jasna ta kreska nie jest.Tak, stymulowany lamettą i clostillbegytemu mnie owulak dzisiaj taki, no nie wygląda to jakby coś miało się u mnie narazie zadziać, a brzuch boli jak na owu, może te duże pęcherzyki po obu stronach mi tak dokuczają
![]()
No właśnie ja przedwczoraj i wczoraj miałam taki idealny owulacyjny śluz, a wczoraj wieczorem ból brzucha po lewej stronie, no i w trakcie seksu już bardzo mocno te jajniki czułam. Najważniejsze, że widzenie byłoTeż ostatnio mam różnie z tym peakiem a śluzem i bólem podbrzusza. Mam wrażenie, że to zależy od cyklu, czasem jest ideolo sekwencja: peak, więcej śluzu i potem brzuch, czasem wszystko na raz, a tak jak w tym cyklu to najpierw śluz I podbrzusze, a testy lh nie były jeszcze mocne (do peaku juz nie robiłam)