reklama
G
goscinnie
Gość
Witam.
Ponieważ doszło tu do rozłamu i dziwnej atmosfery, zgonie z ustalniami, Wątek głowony zostawiamy mamom nowym natomiast Zamkniety jest tylko i wyłacznie dla mam ze Straszej Druzyny. Osoby, ktore były na WZ a już wiedzą, ze w nim nie będą mogą wystąpic o usunięcie swoich postów i zdjeć dzieci i maja na to tydzien czasu. Jezeli oczywiscie chcą to nie przymus.
Pzodrawiam
Ponieważ doszło tu do rozłamu i dziwnej atmosfery, zgonie z ustalniami, Wątek głowony zostawiamy mamom nowym natomiast Zamkniety jest tylko i wyłacznie dla mam ze Straszej Druzyny. Osoby, ktore były na WZ a już wiedzą, ze w nim nie będą mogą wystąpic o usunięcie swoich postów i zdjeć dzieci i maja na to tydzien czasu. Jezeli oczywiscie chcą to nie przymus.
Pzodrawiam
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Ja właśnie polowałam na te puszki i niestety u mnie ich nie odnalazlam.Tzn były w rossmanie ale szybko je wykupili więc dupa...U nas na wsi to też niewielki wybór jeżeli chodzi o kaszki.Bratowa czasem zjeździ 3 wsie żeby kupić jakąś sensowną kaszkę ryżową ale ceny to też są zabójcze. Na szczęście mieszkamy blisko większego miasta więc tam można coś znaleźć.Chociaż mój mąż schodził ostatnio cały hipermarket i misiowego jogurcika nie znalazła chciałam coś nowego dać młodemu nie tylko owoce cały czas na podwieczorek;-)
No ale kupiliśmy w kauflandzie 3 kaszki bobovity i dostaliśmy puszkę na kaszkę gratis. Jasiu lubi bardzo kaszkę malinową mamy jeszcze owsiankę do wypróbowania, ale to jak skończy się morelowa:-)

A i mam jeszcze jedno pytanko.Czy Wy też macie problemy z dopraniem plam po marchewkach???
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Witam przy kawce.Wczoraj koło północy Kubasek sie obudził no i płakała płakał i płakał.Zrobiłam mu herbatki w końcu się uspokoił i usnąl.Ale obudził się dopiero przed 7.Teraz toczy poważne rozmowy z prosiaczkiem
U nas leje pewnie niewiele ze spaceru wyjdzie chyba że po południu się przejasni trochę.Kurde właśnie się zorientowałam że do ślubu mi 28 dni zostałało!
Kaszki kupuje zawsze w markecie bo taniej. Real i Tesco mają dobry wybór. I promocje niczego sobie.Moja Lenka pila mleko krowie w proszku jak miala miesiac i nic sie jej nie stalo, probowalismy wszytskiego by pozbyc sie kolek.Dziewczyny skad wy bierzecie takie kaszkiu nas to tylko bobovity malinowa i bananowa
A smoczek mam z aventa 3 dziurki, mala innego nie chce, probowalam...
Mojej malej strasznie sie wyginaja paznokietki w duzych palcach w nozkach az widac pekniecia - od raczkowania i ogolnie wszedzie je zawiesza, znacie jakis sposob ktory by pomogl? skarpetki nie skutkuja![]()
A co do paznokci to nie wiem, małej się tak wygięły zaraz po porodzie, a teraz to OK, nawet obcinanie lubi

Albi to bez sensu Wy nas będziecie czytać, a my Was nie

Może my też się zamkniemy

Zyletkowe zycie
Zaciekawiona BB
Jak dla mnie to panie ze starszyzny moga se nawet kosciol z wlasnym wyznaniem zalozyc.
Jagna czy m sie martwisz jesli beda czytac to niech czytaja swiadczy to tylko o tym ze sa ciekawskie i ze jednak podpatruja nasze pociechy, by tylko miec o czym pogadac na zamknietym watku, bo moze nie maja o czym gadac i czekaja tylko by nas oczernic
U nas tez leje, upolowalam kilka par spiochow, na szczescie w promocjii ( chociaz i tak 3 razy drozsze niz w UK
), no i udalo mi sie znalezc kaszek truskawkowa
, zobaczymy czy posmakuje.Lenke komar pogryzl jakis czas temu, niby goja sie jej te ranki ale wolno strasznie, znacie cos na to??
Jagna czy m sie martwisz jesli beda czytac to niech czytaja swiadczy to tylko o tym ze sa ciekawskie i ze jednak podpatruja nasze pociechy, by tylko miec o czym pogadac na zamknietym watku, bo moze nie maja o czym gadac i czekaja tylko by nas oczernic

U nas tez leje, upolowalam kilka par spiochow, na szczescie w promocjii ( chociaz i tak 3 razy drozsze niz w UK

G
goscinnie
Gość
Od dzisiaj : Joa, Salik, Dziuba, Pam, 21kasia, Basia - juz nie maja wstępu na WZ. Dziewczyny, mozecie swoj załozyc i sie zabokowac, my tych bzdur i tak nie bedziemy czytac. Żyketkowe jakies tam uwazaj na jezyk bo ty mi nie pasujesz, pokazałas sie zaraz jak Masiek znikneła i nie tylko ja tak mysle i nie tylko Styczniowki, ze cos tu z Toba nie tak.
Zapraszam do skomentowania ja i reszta ma to gdzieś.
Może masz racje niech se czytają i piszą co chcą i tak tego nie przeczytamyJak dla mnie to panie ze starszyzny moga se nawet kosciol z wlasnym wyznaniem zalozyc.
U nas tez leje, upolowalam kilka par spiochow, na szczescie w promocjii ( chociaz i tak 3 razy drozsze niz w UK), no i udalo mi sie znalezc kaszek truskawkowa
, zobaczymy czy posmakuje.Lenke komar pogryzl jakis czas temu, niby goja sie jej te ranki ale wolno strasznie, znacie cos na to??

Celinka właśnie się wyspała i lata za piłką do siatki, którą znalazła gdzieś za szafą, ale ma radochę. Piłka się toczy a ona ja goni

Pogoda u nas tez okropna w kratkę, a jutro na zjazd jedziemy i myślałam, że na dworze imprezę zrobimy, a chyba do domu przenieść się będzie trzeba.
Zyletkowe zycie
Zaciekawiona BB
Jak juz rzucasz albincu oskarzenia to daj cos na ich poparcie, nie musze ci sie podobac, malo mnie to obchodzi, tak jak ty malo mie to obchodzi, zadnej czy zadnego masiek nie znam, ale ty napewno cale jej zycie znasz doskonale
Dziewczyny moze sie rozpogodzi jeszcze bo u nas juz chmurki przechodza, ha mezus obiad robi lenka spi wiec mam chwile na kompa.Co do plam z marchewki, to tez ich doprac nie moge, ani plam po sloiczkach, chyba taka dola

Dziewczyny moze sie rozpogodzi jeszcze bo u nas juz chmurki przechodza, ha mezus obiad robi lenka spi wiec mam chwile na kompa.Co do plam z marchewki, to tez ich doprac nie moge, ani plam po sloiczkach, chyba taka dola

reklama
Skoro nie obchodzi Cię co piszemy to po co czytasz. Wystarczyło dać info kto już nie ma dostępu do WZ i tyle.Od dzisiaj : Joa, Salik, Dziuba, Pam, 21kasia, Basia - juz nie maja wstępu na WZ. Dziewczyny, mozecie swoj załozyc i sie zabokowac, my tych bzdur i tak nie bedziemy czytac. Żyketkowe jakies tam uwazaj na jezyk bo ty mi nie pasujesz, pokazałas sie zaraz jak Masiek znikneła i nie tylko ja tak mysle i nie tylko Styczniowki, ze cos tu z Toba nie tak.