reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a co pewnie pozazdroscilam ci suwaczka :-D :-D :-D :wink: :wink: :wink:
tez chce byc piekna heheh :wink:

ja mam lenia ale tylko dlatego ze mieszkami z tesciami ale jak bym miala swoje mieszkanko to bardzo chetnie bym w nim robila wszystko ehhh...
pozazdroscic wam tylko wiec wezcie te swoje zadki do roboty i uporzadkujcie swoje gniazdka !!!! ALE JUZ !!!

reklama
a ja podniose sobie poprzeczke i zamiast do 60 kg to musze schudnac do 55 kg:-) dam rade:rofl2: musze wstawic sobie suwaczek ale to jak mala zasnie bo teraz rozrabia , wszedzie jej pelno i musze wkoncu tego mojego meza popedzic zeby obnizyl jej to luzeczko bo malpa wstaje a tymczasem ide zaparzyc sobie czerwona herbatke i niech mi ktos da kopa na rozped bo musze posprzatac i dopakowac sie a tak mi sie nie chce ooooo i jeszcze obiad ugotowac:baffled: dzis nie mam weny:dry:

mili nastepny len siemierdzacy no nie !!! niech cie mobilizuje twoje swierzo wyremontowane mieszkano i to ze babki nie bedzie ogladac :-D

ja tez chcialam do 55 ale hmmm :-( jak juz dojde do 60 to potem sie pomysli to zalezy czy juz sie bede sobie bardziej podobac :-D

A co tu u nas dziś tak cicho? Pewnie wszystkie na spacerkach. Mój Jakubuś na spacerze z kuzynką Paulinką a ja zaraz lecę do pediatry po skierowanie dla Julci do neurologa i zaświadczenie, że zaleca się jej uczęszczanie do przedszkola ze względów terapeutycznych.
A w ogóle to dziś mam ciężki dzień :-( Teściowa dzwoniła ze szpitala, że mój Kwiatuszek dziś w złym humorku. Od rana ciągle płacze, że chce do domu, że tęskni za mamą, za tatą i Kubusiem :-( Tłumaczyłam jej - Juleczko, jeszcze tylko 3 noce i już koniec turnusu ale dla niej to wydaje się tak długo, ona mówi, że chce już dziś do domu. Po rozmowie ze mną troszkę jej się humorek poprawił i pojechała z babcią na zakupy do Auchan. Babcia ma jej kupić jakiś tam drobiazg, może to sprawi jej przyjemność i zapomni choć trochę... Ja też tęsknię :frown:
Nic, zmykam do przychodni.Pa.

Ostatnia edycja:
reklama
faktycznie dzis tu cicho a ja jestem wku..... mieli zakladac dzis wode do domu i nie przyjechali a ten co robi centralne ogrzewanie to idiota wpiepsza sie we wszystko chyba wykorkuje zanim to wszystko skoncze:wściekła/y::no: no i mam 2 dodatkowych dzieci na wakacjach wiec razem 5 :szok: jedno z adhd :baffled:

Do góry