reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Dziewczyny, powiedzcie mi taka rzecz: czy na samochodowy wyjazd z Polski do kraju UE z małym Stasiem muszę mieć dla niego paszport? Bo dawniej dzieci były wpisane do dowodu rodziców, a teraz klops!

A tak z innej beczki... Osatnio ogladalam program o pedofilii...No i okazuje sie ze rozprzestrzenia sie to jak zaraza..co raz wiecej fotek mozna obejzec w necie,brzutalnych filmow itd... No i bylo pokazane ze najwiecej na wysylanych fotek ,filmow itd.bylo z polski,turcji i jakiegos tam jeszcze kraju... porazajace!!! Ubilabym takiego skur...wysyna!!!!! :wściekła/y: Cieszy mnie fakt ze takie scierwo nie ma zycia w wiezieniu o ile zostaje zlapany....

Cholercia, tak myślałam, że nawet do Unii mnie nie puszczą z dzieckiem bez papierów. Bo rozważamy znów rodzinny wyjazd na Litwę w październiku, więc muszę Stasiowi szybko papierzyska wyrobić.

Cholercia, tak myślałam, że nawet do Unii mnie nie puszczą z dzieckiem bez papierów. Bo rozważamy znów rodzinny wyjazd na Litwę w październiku, więc muszę Stasiowi szybko papierzyska wyrobić.

Mamoot mozna zrobic w tydzien paszport na rok lub w miesiac paszport na 5 lat

reklama
ja tez lubie babsie biby wiec jak cos moge wziac iełbase i flache i sie wprosic?...:rofl2:

Mamootku na bank paszport musisz miec:tak::tak::tak:..albo dowód..ja zrobiłam Dusce jak miała 2,5 m-ca:tak: i ma i paszport i dowód osobisty:-)

Do góry