reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Adolfina wiesz ze ja dzis mialam sen ze urodzilam,bez problemow naturalnie , dziewczynke :) ciekawe czy proroczy sen,miejmy taka nadzieje:)
mialam dokladnie taki sam sen,ze urodzilam naturalnie dziewczynke a nastepnego dnia robilam test i wyszly mi dwie kreski!!! i wszyscy mi mowili ze ten sen to znak na chlopca i rzeczywiscie pojawil sie radek:) takze taki sen dobrze wrózy,to tylko kwestia czasu:)
justynko ostatnio tak jak dzis w 28 dc zaczely sie plamienia ale ja juz zglupialam calkiem, nie pamietam czy miewalam uplawy, bywalo ze plamienia byly kilka dni zanim @ rozkrecila sie na maksa, takze ciagle wielka niewiadoma, tak jak mowilam martwie sie bo jakbym miala II poszlabym do gina i dalby mi juz cos na plamienia a tak ciagle niewiadoma :sorry2:
sluchaj mozna brac progesteron na podtrzymabnie nawet jesli nie jestes w ciazy, ja to bralam w drygiej czesci cyklu od owulacji liczac 10dni profilaktycznie gdyby sie udalo,zawsze to zwieksza szanse ze fasolka jesli sie pojawi to sie utrzyma
Ja też po CC, a Ty Rudka to odwazna jesteś, mi to chyba musieli by zapłacić i to dużo, żeby od tak sobie pozwolić na pobieranie krwi..
:baffled:
to nie kwestia odwagi tylko obowiazku, wszystcy sie uczylismy pobierac krew na sobie nawzajem,zeby oszczedzic biednych pacjentow:sorry2: a najgorsze jest to ze ta kolezanka co mi pobierala bala sie to zrobic komus i az rece sie jej trzesly,ale byłam twarda,zacisnełam zęby,nie chcialam robic sceny w pobieralni i jakos przezyłąm:-D
Nie możesz się tak denerwować. Wiem, że łatwo się mówi ale spróbuj. Często psychika jest blokadą w poczęciu dziecka więc postaraj się troszkę wyluzować.
podpisuje sie pod tym rekami i nogami
Cześć dziewczyny robiłam dzisiaj i wyszły mi dwie grube krechy) Jestem szczęśliwa na maxa, jutro zrobie jeszcze drugi raz dla potwierdzenia:)
gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

witam nowe staraczki!!!!:)

reklama
calla- to ja pisalam,ze mialam dzis pobierana krew i ok tygodnia musze czekac....ale ja to dostalam skierowanie od gp na badanie krwi i hormonow i do innej kliniki musialam isci oni to odsylaja do szpitala i szpital dopiero do mojego gp.....eh....zamieszanie robia i tyle:baffled::dry:
rudka - Ty na moje to odwazna jednak jestes!ja tam wszedzie zamieszanie bym zrobila jesli chodzi o pobieranie krwi:zawstydzona/y::laugh2::laugh2:bo ja jak dzis poszlam to od razu leb w druga strone i tylko reke dalam kobitce...a Ona w smiech i tylko:boisz sie krwi czy igiel?:-D:-D:-Di jak do dziecka do mnie:a teraz tylko leciutkie uklucie i juz zmieniam pojemniczek i zaraz koncze...itd:-D:-D:-D
adolfina - oby zgaga zwiastowala najlepsze:tak::tak:
dziewczyny!nowy objaw sie pojawil zauwazony podczas wizyty w toalecie.....tam na dole jestem prawie fioletowa:-p o rety!ale bede sie cieszyla jak to babelek!!!!w sobote sie juz powinno okazac.....jak nie to w srode po krwi mi lekarz powie na 100% juz:sorry2::baffled:

calla- to ja pisalam,ze mialam dzis pobierana krew i ok tygodnia musze czekac....ale ja to dostalam skierowanie od gp na badanie krwi i hormonow i do innej kliniki musialam isci oni to odsylaja do szpitala i szpital dopiero do mojego gp.....eh....zamieszanie robia i tyle:baffled::dry:
rudka - Ty na moje to odwazna jednak jestes!ja tam wszedzie zamieszanie bym zrobila jesli chodzi o pobieranie krwi:zawstydzona/y::laugh2::laugh2:bo ja jak dzis poszlam to od razu leb w druga strone i tylko reke dalam kobitce...a Ona w smiech i tylko:boisz sie krwi czy igiel?:-D:-D:-Di jak do dziecka do mnie:a teraz tylko leciutkie uklucie i juz zmieniam pojemniczek i zaraz koncze...itd:-D:-D:-D
adolfina - oby zgaga zwiastowala najlepsze:tak::tak:
dziewczyny!nowy objaw sie pojawil zauwazony podczas wizyty w toalecie.....tam na dole jestem prawie fioletowa:-p o rety!ale bede sie cieszyla jak to babelek!!!!w sobote sie juz powinno okazac.....jak nie to w srode po krwi mi lekarz powie na 100% juz:sorry2::baffled:
trzymam kciuki oby tak bylo

adolfina, elizabeth - tylko ja mysle ze raczej nie jestem w ciazy i nie nastawiam sie bo 13 sierpnia mialam laparoskopie,, dzialalismy 17,, wiec nie wiem cyz to ma znaczenie okres dostalam 22 zgodnie z planem,, ale byl jakis dziwny jak wczesniej pisalam,, jeden dzien okres a pozniej takie plamienie,, raz brazowo raz czerwono nie wiadomo co.. ale trwal 5 dni.. wiec nie wiem ..:/ wiec testu nie robilam bo nie licze na jakis cud ze juz sie udalo... wiec spokojnie czekam.. ale sie jednoczesnie zastanawiam czemu ta tempka taka wysoka..:confused: bo jakby to miala byc ciaza to faktycznie bylby cud...
juz to kiedys mowilam u ciebie moze wszystko sie zdazyc, ja tam w duchu wierze

ps
ja tam uciekam spac , moze sie uda ostatnio z tym ciezko wczoraj usneam dopiero o1 a obudzilam o 6 masakra zawsze spioch ze mnie byl okropny, ide spac oby czas szybciej przelecial moze wszystko sie jutro okaze papa

Ostatnia edycja:
Mój mąż dziś pracuje do 2ej, to zajrzałam do Was!

to nie kwestia odwagi tylko obowiazku, wszystcy sie uczylismy pobierac krew na sobie nawzajem,zeby oszczedzic biednych pacjentow:sorry2:
no tak to juz inna sprawa, pewnie tez bym sie nie wykręcała, ale z koleżanki to się uśmiałam:-D

dziewczyny!nowy objaw sie pojawil zauwazony podczas wizyty w toalecie.....tam na dole jestem prawie fioletowa:-p
o tym nie słyszałm , czy to tez świadczy o ciąży?

Dobranocka!

Ja tak mam przed @. Ale trzymam kciuki żeby to był zwiastun fasolki :tak::tak::tak:

o tym nie słyszałm , czy to tez świadczy o ciąży?
Tak mówią, że zasinienie może świadczyć o ciąży ale i o zbliżającej się @.

cześć dziewczyny , chciałam się z Wami podzielić nowiną. Dziś robiłam teściora i wyszły mi dwie grube krechy:) Jutro zrobie phyba dzięki powtórke dla potwierdzenia. Bardzo dziękuję za trzymanie kciuków:) Jeżeli dobrze pójdzie to jednak zostane tą majowa mamusią :)

Teraz ja za Was trzymam kciukasy.

widze teraz że pierwszym razem weszła mi ta wiadomośc bo jakies błedy wyskakiwały, to przepraszam , ze sie powtarzam. Ale jestem tak podekscytowana. Na przemian plakałam i sie śmiałam.

Dziewczyny i co najwazniejsze przesyłam Wam M I L I O N Y , M I L I A R D Y FLUIDKÓW bierzcie ile wlezie . Dziekuję Wam za wszystko za wsparcie duchowe , bardzo mi sie to przydalo. Po dwóch latach starań . Wiec wierze że i Wam sie uda.

reklama
kina1409 GRATULUJĘ BARDZO MOCNO i cieszę się, że się udało a fluidki bardzo chętnie podbieram;-)

Do góry