rudka
Mama lipcowa '08
mialam dokladnie taki sam sen,ze urodzilam naturalnie dziewczynke a nastepnego dnia robilam test i wyszly mi dwie kreski!!! i wszyscy mi mowili ze ten sen to znak na chlopca i rzeczywiscie pojawil sie radekAdolfina wiesz ze ja dzis mialam sen ze urodzilam,bez problemow naturalnie , dziewczynkeciekawe czy proroczy sen,miejmy taka nadzieje
![]()
sluchaj mozna brac progesteron na podtrzymabnie nawet jesli nie jestes w ciazy, ja to bralam w drygiej czesci cyklu od owulacji liczac 10dni profilaktycznie gdyby sie udalo,zawsze to zwieksza szanse ze fasolka jesli sie pojawi to sie utrzymajustynko ostatnio tak jak dzis w 28 dc zaczely sie plamienia ale ja juz zglupialam calkiem, nie pamietam czy miewalam uplawy, bywalo ze plamienia byly kilka dni zanim @ rozkrecila sie na maksa, takze ciagle wielka niewiadoma, tak jak mowilam martwie sie bo jakbym miala II poszlabym do gina i dalby mi juz cos na plamienia a tak ciagle niewiadoma![]()
to nie kwestia odwagi tylko obowiazku, wszystcy sie uczylismy pobierac krew na sobie nawzajem,zeby oszczedzic biednych pacjentowJa też po CC, a Ty Rudka to odwazna jesteś, mi to chyba musieli by zapłacić i to dużo, żeby od tak sobie pozwolić na pobieranie krwi..
![]()

podpisuje sie pod tym rekami i nogamiNie możesz się tak denerwować. Wiem, że łatwo się mówi ale spróbuj. Często psychika jest blokadą w poczęciu dziecka więc postaraj się troszkę wyluzować.
gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)Cześć dziewczyny robiłam dzisiaj i wyszły mi dwie grube krechy) Jestem szczęśliwa na maxa, jutro zrobie jeszcze drugi raz dla potwierdzenia![]()
witam nowe staraczki!!!!