reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Niunia a co tam Ci źle?? jak źle to wracaj i się nie zastanawiaj.
Zaraz, zaraz a co na to twój facet? Bo chyba tam jestes ze swoim facetem. sorry Niunia, ale jakoś twój wątek nie za bardzo znam, pojawiłaś się na BB kiedy mnie długo nie było, więc mam jakies takie mgłiste pojęcie. :zawstydzona/y::-(

Spoko Sofi;-)Jestem tu z mezem,ale ostatnio maz woli swoja mamusie,nie moge tu wiecej napisac bo nie jestem pewna czy ktos tego nie podczytuje:baffled:

Ale powiem wam czemu nie moge narazie wrocic do polski....bo podejrzewam ze moj psychiczny maz odebral paszport malego i go schowal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Spoko Sofi;-)Jestem tu z mezem,ale ostatnio maz woli swoja mamusie,nie moge tu wiecej napisac bo nie jestem pewna czy ktos tego nie podczytuje:baffled:

Ale powiem wam czemu nie moge narazie wrocic do polski....bo podejrzewam ze moj psychiczny maz odebral paszport malego i go schowal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to poważne przypuszczenia. To po prostu spórbuj z nim porozmawiać o tym, moze nie będzie tak źle...:sorry2:

to poważne przypuszczenia. To po prostu spórbuj z nim porozmawiać o tym, moze nie będzie tak źle...:sorry2:

Kurde dziewczyny nie moge tego tutaj opisac ale dzieją sie dziwne rzeczy wokol mnie,mimo ze chcialabym wam to powiedziec,bo moze ktos by mi potrafil cos doradzic:-:)-:)-(co za chora sytuacja:angry::angry::no:

reklama
Ja już mam rosołek zrobiony, ziemniaki obrane, sałatkę zrobioną, kotleciki prawie gotowe :-p
Mela już nie śpi, oglada robotników na rusztowaniu ;-)

Do góry