rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
oj, zdrówka dla Emilki, tak się męczy bidulka...
i dla wszystkich chorowitków tez zdrówka!!
i dla wszystkich chorowitków tez zdrówka!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
oj Agusia, współczuje...

Jeśli z powodu niedowagi, to możesz, ale czy wtedy Ci zje chlebek
Bo w sumie więcej wartości ma mleko niezagęszczone, a potem chleb obłożony czymś (byle nie byłyby to same wędliny) niż samo mleko zagęszczone, choć czasem też można zrezygnować z chleba i dać mleko gęstsze, coś a'la zupa mleczna.
Jeśli tak jest, to można przecież wybrać coś z oferty innych firm (ja daję albo Nestle Junior albo Bebiko Junior, zależy jak mi się trafi lub od zawartości portfela
).
tez jestem zdziwionaNo ja powiem,ze też jestem zdziwiona ta teorią,zamiast mleka koziego ,czy sojowego,wolałabym podawać modyfikowane.
Kuba rano pije mleczko niezagęszczone z butli,a potem po ok.2 godzinach je kanapkę ze mna.![]()

ja bym spróbowała jakieś modyfikowane ...
jakbym ja słuchała to po roczku dostała by dopiero gluten a po 2 roku życia rybę