reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

hej
Ell mnie bolą ale ja w pierwszej ciąży miałam ucisk macicy na nerwy kulszowe. Prawa noga mi drętwiała, niestety trzeba było się przemęczyć minęło po porodzie. Teraz mogą nas zacząć powolutku bolec plecy i miednica bo zmienia się środek cięzkości i kręgosłup też odczuje przedewszystkim dodatkowe kilogramy.

reklama
Dziewczyny co do tej mięty, to ja ją piłam przez kilka dni, bo miałam lekkie mdłości (3-4 dni). Było to ok. 5-6 tygodnia. Wypijałam nawet kilka szklanek dziennie i był to w zasadzie mój jedyny napój wtedy. I nic złego się nie przydarzyło. Czytając teraz wasze opinie dziwie się, bo nigdy wcześniej nie słyszałam, że mięta jest niedozwolona w ciąży.

ja też, przy zagrażającym poronieniu, piję wciąż miętę :szok:
ja czytałam że poronienie powoduje ziele wrotyczu i coś tam jeszcze, ale to już tak na poważnie powoduje :-(

Pewnie wszystko zależy jeszcze od organizmu ale na wszelki wypdek darujcie sobie mięte. Wczoraj oglądałam taką herbatke dla kobiet w ciąży wzbogaconą w żelazo i ponoć lepiej zaspakaja pragnienie, w piątek kupie. Kiedyś z tej samej serii piłam w szpitalu na laktacie, pomagała.

Misza, czytałam że krwawienia często pojawiają się w dniu @, przez to nieraz kobiety mówią że miały w ciaży okres
Dobrze, że z dzidzią wszystko w porządku :tak:
Nie siedzieć mówisz :szok: to niedobrze bo mi się leżeć nie chce i wciąż siedzę na tyłku :szok:

hej
lekarz wyznaczyl mi termin na koniec kwietnia , ale z moich obliczen wynika ze bedzie to poczatek maja:).
Zaskoczyłyscie mnie z tym siedzeniem...mam prace siedzaca...przez 8godz prawie wogole nie wstaje.
Czyzbym znowu musiala zmienic prace???, to bylby juz 2 raz od polowy wrzesnia, znaczy od kiedy wiem ze bedzie dzidzius:)

reklama
cześc mamuchny,ja mam termin na 9 maja:blink::-D,a mój starszy syn idzie do komunii św.10 m aja[fajnie]:blink::confused::-) BARDZO MI PRZYKRO LECZ NIESTETY NIE BĘDZIE MALUSZKA

Ostatnia edycja:
Do góry