rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Eeee tamrozalka, dzięki, złota kobieta jesteś![]()

Jakby co ,chętnie podzielę sie info.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eeee tamrozalka, dzięki, złota kobieta jesteś![]()

buzia znowu zrobiła się jak tarka i czerwona i bolący brzuszek :-(

mam nadzieję, ze pomoże
Byliśmy wcześniej u lekarza, zalecił nam kropelki fenistil, ale uczulenie nie ustępuje! Idę ponownie do lekarza, z nadzieją, że nie powie mi że to AZS...
chociaż po tym co tu wyczytałam obawiam się, że właśnie na to cierpi mój synek
Proszę trzymajcie za nas kciuki! Mam nadzieję że zadomowimy się na tym forum i że wszystko będzie dobrze...ja mojej małej robiłam testy z krwi gdy miała rok i 3miesiace.. nic nie wykazały. Wierzyłam mocno że coś pokażą ale niestety sprawdziła się teoria pań ze szpitala które nam pobierały krew. One powiedziały nam że dzieciom do 6roku życia nie powinno się robić testów bo nie wykazują prawdy.
dziewczyny czy 1,5 rocznemu dziecku można już robić testy z krwi??? czytam, że nawet z krwi pępowinowej robią

:-(
wynik byl....no coz...alergia na bialko jest nadal - I klasy, choc zadnych objawow nie bylo!!! a na gluten wynik byl gorszy niz jak Jasiek wcinal gluten bez ograniczen!!!
), syrop Xyzel
ahh te alergie...