reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

owszem przyjął mnie lekarz i do piatku mam leżeć i się wygrzewać...i podobno jak powiedziała doktorka nie nastawiac sie juz na maluszka, bo z takim stanem zapalnym korzonków i bólem nic dobrego wyjsć nie moze...a juz napewno nie fasolka...ale leków i tak nie chciałam nie wiem ale może to głupie mieć złudzenia...ale wolę w razie czego ja dłużej cierpieć niż maluszka truć....:-(

reklama
Melduję się z rana:-D

Robiłam test pół godziny temu i... dwie krechy:tak::-D:tak:.
Jeszcze w to nie wierze, ale pewnie uwierze jak się zaczną dolegliwości;-). Od 7 nie spałam i zastanawiałam się czy robic teścik czy nie tym bardziej, że odczuwam cały czas lekkie bóle jak na @ (mam nadzieje, że nie zrobi mnie w konia i jednak nie przyjdzie). Jestem jeszcze w szoku:-).

Przesyłam dla Was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Madzia1980 mam nadzieję, że niedługo bedę się cieszyc tak jak i Ty .:-D:tak::-D:tak::-D:tak:

Dziewczynki napisze czy miała ktoraś z Was jako objaw tylko bóle brzuszka ( u mnie od 4 dni) i cycuszki pobolewją i ile dni po owu sie zaczęły (tak około).:happy2::happy2::happy2:
Wiem, że kazda ma inne objawy ale...
Może ja tez juz jestem w ciąży, ale boje sie tak myśleć żeby nie zapeszyć:rofl2:.

Fluidki od Madzi1980 chłonę jak bąbka wodę i mam nadzieję, ze się zaraże...:-p:tak::-D

*Alicjo* dziekuję za pamięć ;-):tak:

A ja dziś byłam na urodzinach znajomych córki i tam kolega się spyatł kiedy przyjdziemy ze swoim bobasem (on nie wie, że byłam w ciąży) i gospodarze go zagadali a mi chwilkę było przykro ale przeszło. Jejku tak bardzo chcę mieć maleństwo....
Oj Kochana, tzrymam kciuki abyś jak najszybciej spełniła się w roli mamy...:tak:

owszem przyjął mnie lekarz i do piatku mam leżeć i się wygrzewać...i podobno jak powiedziała doktorka nie nastawiac sie juz na maluszka, bo z takim stanem zapalnym korzonków i bólem nic dobrego wyjsć nie moze...a juz napewno nie fasolka...ale leków i tak nie chciałam nie wiem ale może to głupie mieć złudzenia...ale wolę w razie czego ja dłużej cierpieć niż maluszka truć....:-(
No to dbaj o siebie Kochana! Szybkiego porotu do zdrowia!:happy2:

Ja dzis ide do lekarza, tzrymajcie kciuki! Dam zanć jak bedzie wiadomo co i jak ale nie wiem czy dzis bo znajac tlumy jakie wala do tego profesora moge wrocic pozno....:baffled:
Na razie spadam bo w pracy cos krzywo sie patrza na moje buszowanie w necie :crazy: Milego dnia wszytskim!:happy2:

Właśnie weszłam sprawdzić jakie masz wieści dla nas! Super! Bardzo serdecznie gratuluję! Fluidki wyłapuję jako pierwsza, więc i może mnie październik szczęście przyniesie!

Przyłączam sie do gratulacji Kochana:-):tak::-):tak::-):tak::-):tak:, bardzo bardzo bardzo mocno i serdecznie GRATULUJĘ.
Pewnie szalejesz z radosci - i tak ma być!!!!!
Pozdrawiam serdecznie i ciesz sie swoim szczęściem a my razem z Tobą :-):-):-):-):-):-)
Dziękujemy za fluidki, potrzebujemy i ch ( przynajmniej ja ) jak roślina słońca.:blink:

wielgasnie gratulacje :-)

Witam w słoneczną niedzielę !!!!!
SUPER!!!!!! GRATULUJĘ BARDZO SERDECZNIE !!!!!:-D:-D
No i miesiąc na przywitanie dzidziusia też super.....taki cieplutki :tak::tak: można na spacerek z wózeczkiem hihi ;-);-)

Dzień dobry!!!
Madzio GRATULACJE!!! Fluidki wyłapałam, na następny cykl się przydadzą...

Gtarulacje
mam nadzieje ze skapnie troszke fluidków także dla mnie:happy:

Witajcie dziewczyny!
KOchana, bardzo serdecznie gratuluje!!! Życze Ci dużo spokoju i radości:-D No i zdrowego dzieciatka!

Madgirl i Madzio serdeczne GRATULACJE, łapię od Was fluidki :)

Cudowne wiadomości :-) GRATULUJĘ :-D:-D:-D

MADZIO 1980 sredeczne gatulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

super wiadomośći ogromniaste gratulacje :-D:-D:-D

wielkie gratulacje, oraz szczęśliwych miesięcy z maleństwem pod serduszkiem......... :-):tak::-)

Madzio1980
gartuluję!!!!!

Witajcie Dziewczynki!:-D. Kochane jesteście:-D:-D:-D. Narazie NIE dziękuję za gratulację:-). Za dwa tygodnie mam wizyte u gina więc dopiero wtedy będę się cieszyć na całego:tak:. Narazie bolą mnie cycuchy i trochę mdli, ale szczególnie wieczorem. Chociaż dzisiaj w pracy też mnie przymuliło na chwilę bo w naszej firmie jest dużo różnych, ciekawych zapachów;-).

Lilu co u brata?
Katarzynkak daj znać jak wrócisz z usg
Pixella ściskam mocno Kochana:tak:, oby boleści poszły już w cholerę!

Witam nowe staraczki i za Wszystkie Dziewczynki trzymam cały czas kciukaski:tak:

Ostatnia edycja:
Pysia510

Hmmm to co Ci powiem pewnie Cię nie ucieszy ;)
Ja mam objawy ciąży co miesiąc...
Dziś jest 6 dzień od owulacji, spadek temperatury, w sobotę i niedzielę miałam zawroty głowy i ból podrzusza, takie że musiałam się złapać czegoś... piersi zaczęły boleć chyba 4 dnia po owulacji...czy to ciąża? mam nadzieję -> myślę, że to może być implantacja - jestem na duphastonie więc może tym razem się uda....

TRyzmam kciuki, żeby Twoje bóle były jak najbardzije ciążowe!!!

justynka84 napewno kochana ujrzysz, zycze ci tego z calego serca, a kiedy testujesz??
imagination- hehe no to fajnie ze mamy podobne objawy :-D jesli chodzi o odbijanie mi sie tez odbija nawet jak nie zjem,,, a co do spodni to ja ide na zakupki ciazowe jutro lub w srode.. ale tylko jakies spodenki i moze jakas fajna bluzeczke oczywiscie ciazowa ale z mysla ze w przyszlosci tez moglabym w niej chodzic :-D a ty kiedy na kolejne usg sie wybierasz???:happy:

Pysia510

Hmmm to co Ci powiem pewnie Cię nie ucieszy ;)
Ja mam objawy ciąży co miesiąc...
Dziś jest 6 dzień od owulacji, spadek temperatury, w sobotę i niedzielę miałam zawroty głowy i ból podrzusza, takie że musiałam się złapać czegoś... piersi zaczęły boleć chyba 4 dnia po owulacji...czy to ciąża? mam nadzieję -> myślę, że to może być implantacja - jestem na duphastonie więc może tym razem się uda....

TRyzmam kciuki, żeby Twoje bóle były jak najbardzije ciążowe!!!

Jak do jutra nie pojawi sie @ ( to coś:baffled:), a mam nadzieje, ze sie nie pojawi:-):tak:, to robie teścik, bo ta niepewność jest rozbrajająca. Oby tylko pojawiły sie II kreseczki:happy::happy::happy:

lilu19- kochanie odzywam sie co jakis czas:) :-D , i stale was poczytuje...:-D
u mnie nic nowego.. mdlosci przeszly z bardzo silnych w dosyc lekkie i nie calo-dniowe.. powoli zaczynam sie nie miescic w moje ubrania,, glownie chodzi o spodnie a i w bluzkach widac juz cos tam malego.. a narazie zalezy mi zeby ukryc wiec ukrywam jak moge.. jeszcze tydzien i usg na ktore nie moge sie doczekac..
z moich objawow ciazawych to wogole nie mam apetytu,, koszmar, na nic smaka nie mam,, mdlosci ( z ktorych sie ciesze, bo to znak ze wszystko ok), bialy sluz.. plus bolace cycuchy... i sennosc i zmeczenie.. z tym najgorzej...do pracy jeszcze chce pochodzic do konca grudnia.. i od stycznia na l-4 .. to bedzie poczatek 5 mc... ehh juz bym chciala zeby byl grudzien, sylwester zostajemy w domu przez wzglad na maluszka.. zaprosilismy znajomych, zrobimy jedzonko, filmy i bedzie fajnie :):-D

:-):-):-)

Lilu trzymam kciuki za Twojego brata, dostał nowe życie!!!
Dostal dostal, tylko niech teraz dobrze to wykorzysta :tak:

Lilu19 jak dobrze ze z bratem juz lepiej jak przeczytalam o tym wypadku to myslalam ze zlece z krzesla! Dzieki Bogu dobrze sie to wszystko dla niego skonczy! ;-)a w sobote nestety mialam widok potraconego czlowieka przez samochod ale on tyle szczescia nie mial ..... tez przebiegal przez trase szybkiego ruchu!:no:

Moja kolezanka 4 lata temu zastala potracona przez samochod na tej samej autostradzie co moj brat teraz ale niestety ona nie przezyla potracenia, zmarla na miejscu wypadku w wieku 17 lat :-:)-:)-(
A moj bracholek zostal potracony przez autobus :szok: i cud ze przezyl :tak:
Lilu, dla brata duuuuuuuuuuuuuużo zdrówka ..... :tak::tak::tak:
dziekuje w imieniu brata :-)
Lilu, cieszę się, że z bratem już nieco lepiej... Trzeba wierzyć, ze będzie coraz lepiej i lepiej, a jak wiesz, WIARA CZYNI CUDA!!! Buziaczki:-)

Lilu co u brata?
:tak:

Brat dzisiaj zostal przeniesiony z intensywnej terapi na normalny oddziel :tak: Zagipsowali go od pasa w gore, kregoslup jest caly ale poobijany i dmuchaja na zimno bo wiekszy ruch i moze cos peknac.... jedna reke tez usztywnili byla szyta i jest najbardziej potuczona i opuchnieta.....
wstawac mu jeszcze nie mozna ani jesc, daja mu kroplowki. wodniak na mozgu narazie sie nie powieksza ale caluy czas bedzie musial go pilnie kontrolowac bo jest bardzo grozny :-(
braciszek wczoraj juz mamie marudzil ze palic mu sie chce :angry: nic go ten wypadek chyba nie nauczyl :no:

reklama
imagination- hehe no to fajnie ze mamy podobne objawy :-D jesli chodzi o odbijanie mi sie tez odbija nawet jak nie zjem,,, a co do spodni to ja ide na zakupki ciazowe jutro lub w srode.. ale tylko jakies spodenki i moze jakas fajna bluzeczke oczywiscie ciazowa ale z mysla ze w przyszlosci tez moglabym w niej chodzic :-D a ty kiedy na kolejne usg sie wybierasz???:happy:
Ja ciuszki typowo ciążowe zakupię nie prędzej niż za miesiąc, czyli po następnej wypłacie:-)
A usg pewnie za jakieś ok.2 tygodnie... W tą środę mam wizytę więc wszystkiego się dowiem...
Już nie mogę doczekać się widoku jak Kruszynka rośnie. Wtedy już pewnie widoczniejsze będzie serducho :-):-):-):-) Coś wspaniałego :-):-):-)

Zbieram się powoli do pracy, bo za godzinkę wyruszam już... Aż boję się jak ja do 22 wytrzymam, skoro godz. 20 a ja już śpię :baffled: a w tym tyg. będę w domu po 23 :baffled::baffled::baffled::baffled:
Pa Kochane i miłego dnia:-)

Do góry