reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam :-)

pojawiam się i znikam......... :baffled::rolleyes2::-D

chyba już nigdy nie nadrobię zaległości :no: ale będę się starać ;-)

mam dzisiaj pomigrenowy przypływ energii :-):-):-) czyli sprzątam, gotuję, piorę, zmywam, pracuję ;-) i nie narzekam ;-):-):-):-)

pogoda u nas dziś była super :-) pół dnia spędziliśmy w parku, na placu zabaw, przed domem :tak::-)

dziś już jestem po pracy, więc mam nadzieję, że trochę poczytam co u Was ;-):-)
Aga!Co to ma znaczyc,wracaj do nas babencjo
Super,że Jestes.:tak:

reklama
mi sie wydaje ze to nromalka ze dzieci w nocy ida do rodzicow lub nad ranem. tylko ja zawsze musialam do niego isc jak sie przebudzil a tym razem on przyszedl po mnie.
Nie wiem,czy normalka,czy nie...ja sie nie cieszę,bo to zazwyczaj znaczy,ze cos mojemu dziecku dolega i przeszkadza spokojnie spac.:baffled:Albo ma zły sen,a sama ich nie lubię.
Wolę jak śpi spokojnie u siebie w łóżeczku,rano jak sie obudzi mamy wtedy czas na przytulanki i wszyscy są w dobrych humorach.
Ja sie przejmuje jak Kuba żle sypia.

Witam :-)
Coż to, nikogo jeszcze nie ma :confused:
Oli dziś zrobiła niespodziankę i na butlę obudziła się dopiero o 7, a po jej wypiciu nie poszła dalej spać. Także musiałam dziś wcześniej wstać. No ale wyspana jestem, w końcu całą noc przespałyśmy bez żadnej pobudki :-)
A jak jej szykowałam mleko, to zaczęła walić Tomka ręką, aż go obudziła i mu powiedziała: "tatuś! dydy ała" :baffled: ale sobie przypomniała :baffled:

Witam.
W końcu jestem wyspana,dawno tak długo nie spałam jednym ciągiem.:tak:
Kuba spał do 7.oo,widziałam,ze sie kręci,ale spałam do 8.00 budzę sie,a on ŚPI,szok.:tak:
U nas deszczowo,brrrr...nie lubie takiej pogody:baffled:

reklama
Do góry