Eve84
2 lata przerwy.....
no tak jak widac na suwaczku wlasnie skonczyl roczek!!!!
Eve84- moja Luna kończy niedługo 3 lata, była juz mamusia i nadal jest wariatka, labki chyba juz tak mają, a ile ma Twoj Tofik?
i powiem szczerze ze jakos spokojnieszy sie zrobil owszem ma swoje dni upartosci i blazenstwa latania ze szmatami w pyszczku ...
ale ogolnie zrobil sie bardziej posluszny i leniwy ale to moze tez wplyw jesieni 
katarzynak83- super wiesci!!!!!
ale mam dzien ... mialam 3 godzinna narade ......
tylek mnie tylko rozbolał a nic nowego do sprawy nie wniesono
ale ogole ma dobry natroj mezulek zaczyna chciec juz bąbelka ... zaczyna sie rozczulac nad dziecmi na ulicy itp. slodko to u faceta wyglada
i sam zaproponowal zebysmy odwiedzili moja kuzynke i jej 1,5 miesieczna coreczke 

. Z góry dziekuje za poradę
Mam nadzieję, że warto będzie to stosować i przesuwać termin staranek.
9 miesiecy staranek to juz trochę ale jak sam wiesz podobno zdrowa para poczyna bobasa w ciągu roku...więc choc to irytujące to te 9 razy to jeszcze nie jest tak długo. Wytrwałości Ci życzę i mam andzieję, ze w tym cyklu się udalo...a jeśli nie to następny będzie spelniony;-)A co do Twojego pytania -wiesz co - ja ma tak z piersiami, ze raz mnie bolą na @ raz nie, nie mam reguły i wydaje mi sie że to chyba normalne...
i tu rozumiem Cię w 100%! oby sie twojemu M te nocki szybko skończyły...a w tym czasie zbieraj siły na staranka:-)