reklama
Madzio1980
Czerwcowa Mama '09
Madzio z tego co wiem to nie trzeba, bo to jest badanie hormonu :-)
nie trzeba kochana, nawet nie musi byc rano, prywatne laboratoria pobieraja nawet do 12, przynajmniej w Gdańsku,pozdrawiam serdecznie
Dziękuję Wam Dziewczynki

A tak na marginesie rudka to powiem Ci, że uwielbiam Gdańsk

Jak juz jesteśmy przy badankach:-) to chciałam zapytać czy badania na: toksoplazmozę cytomegalię, różyczkę, zółtaczkę morfologię robi się z jednego pobrania krwii czy może trzeba być w różnym czasie cyklu czy to długo trwa bo chciałam zrobić je jutro przed pracą( przed 7:30) a laboratorium czynne od 7:00
;-)

Madzio1980
Czerwcowa Mama '09
Jak juz jesteśmy przy badankach:-) to chciałam zapytać czy badania na: toksoplazmozę cytomegalię, różyczkę, zółtaczkę morfologię robi się z jednego pobrania krwii czy może trzeba być w różnym czasie cyklu czy to długo trwa bo chciałam zrobić je jutro przed pracą( przed 7:30) a laboratorium czynne od 7:00;-)
Pysiu jedno pobranie tak jak napisała Pixella

Lilu19
Fanka BB :)
U mnie kiepsko z formą i dobrym nastawieniem,od jakiegoś czasu gdy tylko widzę dzieciaczki, mamusie w ciąży, to odrazu łezki płyna same po policzku i koniec nie mam na to rady.
Jak szybko nie zajdę w ciaze to wariatkowozamiast gabinetu gina
![]()
nie przejmuj sie kochana ja mam czesto takie dolki

przypomnij mi ile sie starasz o dzidzie, bo ja to taka mala skleroze posiadam

:-) No to i ja dołączam do waszaczelismy w zeszłym miesiacu ale bez efektu, to nasz drugi misiąc mam nadzieje ze się uda
;-)
Witam
Jestem nowa ale już od dawna czytam to forum.
Ja tez się staram już 3 miesiąc i nic ale mam nadzieję że szybko to nadejdzie
Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)
Witam serdecznie nowe staraczki

nie trzeba kochana, nawet nie musi byc rano, prywatne laboratoria pobieraja nawet do 12, przynajmniej w Gdańsku,pozdrawiam serdecznie
O jak milo ze do nas zajrzalas Rudka

Kingus- kochana a ty gdzie sie podzialas ???
TIKANIS- co u Ciebie, jak sie czujesz ?

Pixella- trzymam kciuki

Pysiu jedno pobranie tak jak napisała Pixellakoniecznie na czczo
. Ja jak robiłam te badania to wszystkie na raz plus grupa krwi i pobrali mi wtedy chyba 4 lub 5 fioleczek krwi
. Nie wiem dlaczego tak dużo, ale dałam radę
![]()
Ojej 4-5 fiolek??

Dziekuje za radę Kochane dziewczynki

Lilu19 jestem w trakcie 4 cyklu staranek moze to nie duzo i pewnie nie mam się czym zamartwiac ale ja mam paskudny charakter i przezywam staranka jak żaba @@@@@.
Ostatnia edycja:
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
gumisia...byłam na becie..jutro wyniki o 12, ale @ brak i chyba juz sie nie ojawi...więc jest dobrze...
trzymam kciuki kochana. Dawno mnie nie było i od razu takie dobre wiadomości
na pewno @ się nie pojawi - trzeba ja przepędzić

Madzio1980
Czerwcowa Mama '09
Ojej 4-5 fiolek??nie wiem czy nie fajtnę na bok
jak spuszczą mi taka ilość
;-)
Dziekuje za radę Kochane dziewczynki![]()
Nie fajtniesz

reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
dziewczynki powiedzcie ile mogą kosztować te badanka - tokso cytomegalia bo wiem ze grupa krwi u mnie to koszt 30 zł ale o cenie tych nie mam pojecia i nie wiem na ile sie przygotowac...
jakos dzisiej nie mam weny ...na nic

jakos dzisiej nie mam weny ...na nic