reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A Oliś jadł już w zupce kapustę pekińską i nic mu nie było.a mięsko mielone jadł z indyka z udźca ,sama zmieliłam wiec myślę że gołabki wtakiej wersji byłyby oki:tak::tak::tak::tak:Kapusta pekińska, misko mielone zindyka ryż i delikatne pzryprawy

Kasia ze słomki próbowałaś........moja kumpela małą tylko ze słomki......są takie specjalne kubki ze słomką...nauczyła 10 miesięczną Emilkę :-):-)
Też spróbuj

reklama
A Oliś jadł już w zupce kapustę pekińską i nic mu nie było.a mięsko mielone jadł z indyka z udźca ,sama zmieliłam wiec myślę że gołabki wtakiej wersji byłyby oki:tak::tak::tak::tak:Kapusta pekińska, misko mielone zindyka ryż i delikatne pzryprawy

wiktorek mial taki kapusniaczek ugotowany z pekińskiej ale normalnej kapusty jeszcze nie jadl chyba za bardzo ciezko strawna jest....

wczoraj wieczorem stal u nas beczkowoz myslelis y ze beda wode zakrecac a okazalo sie ze woda jest skazona !!!! juz zapisalam nas do lekarza tzn Wikusia na badanie krwi !!! wczoraj jak zjadl o 22 tak do tej pory nie tknol kaszy a zawsze je kolo 4-5 ranio !!! mam nadzieje ze to przez zabki bo teraz siedzi i sie bawi ladnie sam o dziwo, ja nas pakuje i jade do rodzicow bo przeciez nawet go wykapac nie moge w tej wodze.

wczoraj wieczorem stal u nas beczkowoz myslelis y ze beda wode zakrecac a okazalo sie ze woda jest skazona !!!! juz zapisalam nas do lekarza tzn Wikusia na badanie krwi !!! wczoraj jak zjadl o 22 tak do tej pory nie tknol kaszy a zawsze je kolo 4-5 ranio !!! mam nadzieje ze to przez zabki bo teraz siedzi i sie bawi ladnie sam o dziwo, ja nas pakuje i jade do rodzicow bo przeciez nawet go wykapac nie moge w tej wodze.
Aga ale pech co za nieodpowiedzialni ludzie zamiast poimformować o skarzonej wodzie wszystkich mieszkanców żeby wiedzieli to narazają zdrowie ludzi głupotaj jakich mało_Oczywiscie jedz do mamy bo dorosłym może nic niebyć a małemu kto wie.
Dzis sie czuje troche lepiej ale nadal jakas zła jestem niewiem czy przez tą pogode mam depreche.

reklama
Pisałam ale niedoczytałas.Impreza sie udała był tort swieczki goscie i prezety,najbardzieł Wiki cieszyła sie że do przeczkola zaniosła cukierki i dzieci spiewały jej sto lat.
Ewa to Twoja Julcia jest młodsza od mojej o pół roku a rocznikiem o rok.
Jeny jak ten czas szybko leci niedawno sie urodziła a już ma 5lat.Niedługo do szkoły,ale niewiem czy za rok ona pójdzie do zerówki czy do pierwszej klasy ,słyszałam że od 2009 roku to dła chetnych a od 2011już przymusowo .WIESZ COŚ O TYM.

Ostatnia edycja:
Do góry