reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

przeważnie jak jeździmy nad morze to albo Pobierowo albo Międzywodzie, lubimy takie miejsze miejscowości gdzie nie ma tyle ludzi jak np w Międzyzdrojach choć ostatnimi czasy nawet i te miejscowości bywały przeludnione:tak:
W takim razie polecam Mrzeżyno lub Rogowo, jest mało ludzi i z małymi dzieciaczkami jest super, bo też nie cierpię takich tłumów i jak jeden drugiemu prawie na głowie leży.

Moja babcia wyskoczyła ostatnio z tekstem,że powinnam sobie brzuch ręcznikiem owijać bo inaczej moja córka będzie wiecznie chorować.....:wściekła/y:NO COMENTS!!!
Swietna ta Twoja Babcia, ale rozumiem, zę Cie to nie ubawiło:-D:-D:-D

skąd ja to znam...
te teściowe to chyba wszystkie tak mają :tak::tak::tak:
Kochana, pamiętaj ze my też kiedyś będziemy teściowymi, aż strach pomyśleć:-D:-D:-D

Te forum to juz uzależnienie, zamiast wziąc sie za jakąś robotę, to tylko siedzę i sie obijam, ale zaraz chyba zrobie jakąś sałatkę na jutro, bo coś mi się chce, ale jeszcze nie wiem co:confused:

reklama
Czytam tak, czytam o Waszych przebojach z teściowymi. Moja nie żyje i smutno mi z tego powodu, raz, że złota kobieta była, a dwa, że moje dzieci mają tylko jedną babcię :(

paola - ja prałam pieluszki na 90 stopni i wyprasowałam potem.

hmmmm.....kurdę a ja wyprałam w 40 stopniach:-( To jeszcze raz je prać?:baffled:

nam na szkole rodznia mówili, że przez pierwszy misiąc prasować WSZYSTKO i ja ich posłuchałam. Zresztą takie wyprasowane ciuszki i pieluszki są dużo przyjemniejsze w dotyku tym bardziej, że nie używa się zmiękczaczy

A i jeszcze pytanko jak prałyście pieluchy tetrowe to prasowałyście je później też???I w ilu stopniach???:baffled:

Ja prasowałam wszystko :tak: pieluchy też, ale zastrzel mnie, w ilu stopniach, to Ci nie powiem:confused::baffled:, raczej w takiej temp. jak zwykłe ubrania, np. dżinsy:dry: hmmm, sama nie wiem jaka temp. powinna być:confused:, ważne, że wszystko się fajnie wyprościło :tak::-D:-D:-D:-D

Pieluszki raczej trzeba prasować, jeśli mają służyć także np. do wycierania buzi przy ulewaniu, itp., bo niewyprasowane są szorstkie i mogą podrażnić delikatną skórę noworodka.

A ja teraz siedze i pije maslaneczkę, ostatnio mam taka ochote na nią, że pije prawie codziennie :zawstydzona/y:

Pamietacie moze jak któras pisała co można jeść jak sie karmi piersia? Nie mogę tego znaleść? Na którym wątku to było?:confused:

Agacia ja gdzies to sobie zapisałam:zawstydzona/y: jak znajde wysle Ci....:tak:

Moja babcia wyskoczyła ostatnio z tekstem,że powinnam sobie brzuch ręcznikiem owijać bo inaczej moja córka będzie wiecznie chorować.....:wściekła/y:NO COMENTS!!!

:-D:-D:-D:-Dświetna ta Twoja babcia:-D:-D:-D:-D

Ja tez wszystko praswałam :tak:
A wiecie co ... moja znajoma nic nie prała tylko prasowała, podobno takie prasowanie tez niszczy bakterie :baffled:

reklama
Do góry