reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Yoka ja ci mogę odspiewać sto lat, sto lat niech żżżżżżżżżżżyyyyyyyje żyje nam sto lat-ja taki naczelny wyjec jestem jak zaśpiewam to pająki ze ścian spadają, muchy mdleją a ludzie jakos tak nieprzychlynie na mnie patrzą i nie proszą o powtórke moich zmagań z nutkami:-)

ty się z nikim nie rozstawaj, powiem ci że miesiąc temu po wojnie z moim mężem, a wytoczylismy straszne działa, kule świstały, żołnierze padali jak muchy, było oblężenie twierdzy, branie jeńców i inne takie wojenne utarczki aż do tego stopnia że mój mąż wysłał mi e-mail z pozwem o rozwód z dopiskiem wydrukuj mi proszę w pracy buhhahahahhahahahahahhaha - tak mnie tym rozśmieszył że nastapił rozejm i podpisanie paktu o nieagresji. Zawsze jest wyjście z sytyacji jak nie rozwiązanie A to B, C etc. emocje są złym doradcą, warto chwile odetchnąć i wtedy podejmować decyzje.

jeszcze raz wszytskiego naj.

reklama
Yoka wszystkiego najlepszego!!! Nic się dziouszka nie przejmuj, wszystko będzie dobrze!!!

A ja tym waszym cisnieniem tak sie przejełam, że pożyczyłam od taty ciśnieniomierz i np. teraz mam 136/90 a puls 111! Czy to jest normalne?
Agatkas ciśnienie masz dośc wysokie no i bardzo wysoki puls bo powinien byc od 70-90,a le może sie denerwujesz albo cos robiłas przed mierzeniem...poczekaj chwilę i sprawdź jescze raz:tak:
Yoka co się dzieje????? nie martw sie kochana napewno wszytsko się ułoży...tak czasem bywa że sie powie za dużo i potem jest cięzko ale trzeba się dobrze nastawić a twój Z...napewno bardzo Cię kocha więc głowa do góry...no i najważniejsze WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI URODZINEK:tak::-)

Ja jestem zameldowana w jednej z najbogatszych gmin w Polsce i tam becikowe to 3000 zł. Fajnie, że państwo daje chociaż to 1000zł , ale same wiecie że w dzisiejszych czasach to jest mało na wyprawkę jeszcze przynajmniej 1000zł trzeba dołożyć.
wow istnieja takie gminy gdzie wyplacaja 3tysie becikowego???:szok: jestem w szoku, ale Ci sie udalo:-) superrrrrrrrrrr
Cyprysiowa daj znac jak po wizycie i nie stresuj sie kochana - wiem -siedzisz na bombie, ale postaraj sie nie denerwowac;-)
Misiówka .. przykro mi bardzo..trzeba byc dobrej mysli to czasami pomaga.. najwazniejsza jest wiara..

Ktoras z Was pytala o dopegyt , sorki - zgubilam ta stronke:zawstydzona/y: Jak lezalam w szpitalu to wiekszosc dziewczyn z nadcisnieniem i zatruciem ciazowym dostawalo wlasnie ten lek- ponoc najbardziej skuteczny, wiec glowka do gory;-)

Yoka wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia szybkiego i bezbolesnego porodu i mniej stresów, radości z bycia mamą i co tam sobie jeszcze życzysz.

A facetem się nie przejmuj odpoczywaj sobie, a zobaczysz, że wszystko się jakoś ułoży. Całuchy

Agatkas ciśnienie masz dośc wysokie no i bardzo wysoki puls bo powinien byc od 70-90,a le może sie denerwujesz albo cos robiłas przed mierzeniem...poczekaj chwilę i sprawdź jescze raz:tak:

No właśnie nic nie robiłam, ani się nie zdenerwowałam, wstałam z łóżka po prostu:( Ale teraz po 15 min sprawdziłam znowu to miałam 128/86, ale puls dalej 111.
Masakra:) Człowiek tak mało wie, nie wiadomo czy się martwić czy nie. Nic no , dzisiaj ide do gina to zapytam położnej.

Kana kurcze to na to wyglada ze nam się to drugie becikowe nie nalezy :no:
Na to wygląda,ze nam sie nic nie należy od tego zajebis**go kraju.... naszym mężczyznom nie przysługują dwa tyg opieki nad nami....chocbysmy umierajace były....:wściekła/y:to jest jakis bezsens.... uwazam to za dyskryminacje,to ze nie mamy papierka to nie znaczy,ze nie mozemy byc rodzina i tego szczesliwasza niz nie jedna z papierkime....:crazy:

Yoka WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI URODZIN

A facetem wcale sie nie przejmuj tak to już z nimi jest. Ja też sie z moim mężulkiem dzisiaj rano ścięłam:-)

reklama
Laseczki gdzie moge znalezc Wasze nr-ki telefonow???:zawstydzona/y: cos szukam od dwoch dni i chyba oślepłam:-D:-D pomocy:-) wiem, ze kiedys gdzies je widzialam........

Do góry