reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny!
Ale naskrobałyście znowu...

justyna - trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się dobrze skończyło. Twoja Liwcia jest urocza. Jaś też bardzo przeżywa dzidzię i też jak na razie jest kochany.

morbital - no to byle do soboty :-)

Ja słyszałam, ze jak dziecię ma czkawkę w brzuszku to potem nie ma kolek:-)

U Jasia się nie sprawdziło, miał i czkawkę i potem kolki do 3 miesiąca :-(

Misiówka- okropne wieści, strasznie mi przykro. Ale chyba najważniejsze, że wycięli to dziadostwo. Współczuję bardzo całej rodzinie!
Ania - aż mi ciarki przeszły:szok: Ale co się stało? Czy malutka była chora czy to jakieś komplikacje porodowe???

Yoka - trzy głębokie wdechy słońce nasze forumowe!!! Będzie dobrze, to na pewno przejściowy kryzys. Nie myśl teraz o rozstaniu, to jest zawsze ostateczność, kiedy wszystkie inne możliwości zostały już wyczerpane. Na pewno jak ochłoniecie oboje i złapiecie dystans to będzie inaczej. Poza tym, jak się urodzi dzidzi to też się wiele zmieni.

Ja miałam dzisiaj spotkanie z położną. Wprawdzie u nas nie można sobie "zamówić" położnej do porodu, ale chciałam sobie parę spraw odświeżyć, bo jednak przez te trzy lata od poprzedniego porodu trochę się już zapomniało. I bardzo dobrze mi to zrobilo. Pozytywnie się nastawiłam i jestem dobrej myśli.

reklama
Yoka - wszystkiego najlepszego!

Biorę się a prasowanie pościeli do łóżeczka.
Mam pytanko. Do porodu zostało mi 13-21 dni. I nie wiem czy już zakładać pościel do łóżeczka, czy nie.... Mężyk twierdzi, że się będzie kurzyć. A ja dziś wyprasuję i jutro mogłabym założyć już. Myślę że raz na kilka dni mogę wytrzepać na balkonie wszystko. Co Wy na to?? Czy już założyłyście pościel ????????????

Ja mam w planach że pościel zalozy malzonek jak ja bede juz w szpitalu aby byla swierzutka jak wrocimy z Fifkiem do domku:tak: ale ja raczej z tych zmiennych jestem i pewnie nie wytrzymam i wczesniej ja zaloze zeby sobie popatrzec:-D:-D

a zakatarzone mamuski zapraszam na rosolek do Lodzi ;-)podobniez rewelacyjny wlasnie jest na przeziebienie:tak::tak:

Ewelw ja miałam w weekend rozkładać łóżeczko ale mój M. się rozmyślił i powiedział, że sam rozłoży jak ja będę w szpitalu. Ale pościel poprasowana i naszykowana czeka w szafeczce, zeby wiedział którą ma założyć :-)

Dziewczyny ale to becikowe rządowe 1000zł to się każdemu chyba należy. :confused:

Dziewczyny nie macie litosci od południa próbuje nadrobic, ale ciagle odchodze od laptopa a jak wracam to zaległosci jeszcze wieksze:rofl2:

Yoka wszystkiego naj naj naj:-)

Misiówka co za historia, ale trzeba wierzyc ze finał bedzie szczęśliwy- nie moze byc inaczej:tak:

Jak poczytalam o Yoce Misiowce i tej dzidzi co zmarla to poprostu oczy mnie rozbolaly tak mi sie łzy cisły. Taki mam dzin ze wylabym bez przerwy. Do tego pokłóciłam sie z dziewczyna mojego brata. Własciwie to nie byla kłótnia, ale zycze jej zeby ktos jak ona bedzie w ciazy tak ja denerwowal i był złosliwy jak ona w stosunku do mnie. Przykro mi ze moj brat zwiazal sie z kims takim:-(

A z dobrych wiadomosci kolejna moja kolezanka z liceum jest w ciaży, czekaja na synka:-):-):-)

Myszqa niech Twój Pan rozłoży lepiej wczesniej łóżeczko chociaż na próbę, ja kupiłem 3 dni temu i wsadzili pomyloną isntrukcję do środka i nie wiedziałem za ch...re jak to złożyć aż do producenta musiałem się dobijać bo jak mi już przesłali "właściwą" instrukcję to też były rzeczy pomylone.... Szlag mnie trafiał przez 3 dni...

Tylko z eja nie mam meza;-) dopieor moge miec meza za 5 lat jak skoncze dostawac rente ehhhh lipa ....
No to raczej bedzie tak...ale nie jestem pewnia...Sawka bedzie na pewno wiedział...albo twoja rente polina na dwóch, albo bedziesz musiał zasadzic ojca dziecka o alimenty i wtedy zsumuja cała sume i podziela na 3 os i jak nie przekroczy 500 zł to bedzie ci sie nalezało.

reklama
Do góry