reklama
U
użytkownik 128317
Gość
Okruszku super opowieść... bardzo mi sie podoba...
blizniaki2000
Fanka BB :)
Okruszku, ślicznie napisane:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie wieczorkiem
. Przebrnąć przez wszystkie dzisiejsze posty i zapamiętać... ech
Misiówka strasznie mi przykro z powodu szwagierki. Ale lepiej że teraz znaleźli, niż gdyby miało być za późno. Mam nadzieję, że znajdziecie opiekę dla Misi na czas porodu.
Zazdroszczę, też bym chciała mieć takie becikowe:-)
Anka trzymaj się dzielnie.
Już nie mogę się doczekać:-)
Yoka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NAJPIĘKNIEJSZEGO. SPEŁNIENIA MARZEŃ I SAMYCH RADOSNYCH CHWIL!!!
Z chłopem na pewno wszystko się ułozy.
xpatrysiax super, że niedługo będziesz miała przy sobie swoje maleństwo.
pytia może spróbuj siłą go
;-)
okruszku super bajka. Bardzo mi się podoba.
Ja dzisiaj cały dzień poza domem spędziłam i jestem wykończona. Pogoda beznadziejna i okrutnie dobijająca.
Miłego wieczoru kochane.

Misiówka strasznie mi przykro z powodu szwagierki. Ale lepiej że teraz znaleźli, niż gdyby miało być za późno. Mam nadzieję, że znajdziecie opiekę dla Misi na czas porodu.
Ja jestem zameldowana w jednej z najbogatszych gmin w Polsce i tam becikowe to 3000 zł. Fajnie, że państwo daje chociaż to 1000zł , ale same wiecie że w dzisiejszych czasach to jest mało na wyprawkę jeszcze przynajmniej 1000zł trzeba dołożyć.
Zazdroszczę, też bym chciała mieć takie becikowe:-)
Witajcie Dziewczyny!
Ja nawet nie mam siły Was czytac a produkcja widzę jest masowa. W poniedziałek ide do szpitala, ale czasami mysle że wcześniej się rozsypię tak mnie wszystko boli....
Anka trzymaj się dzielnie.
Marzycielka z Oliwką już jutro wychodzą ze szpitala i Kasia obiecała zajrzeć, opowiedzieć co i jak i pewnie wrzuci zdjęcia Oliwki. W sekrecie Wam powiem, że jedno dostałam i Oliwka jest śliczna!!!:-) I Kasia pisze, że bardzo grzeczna. Ale nie będę jej zabierała przyjemności opowiadania Wam wszystkiego i przedstawienia swojej córeczki :-)
Już nie mogę się doczekać:-)
Cześć dziewczyny
Dopiero zwlekłam sie z wyrka....po nieprzespanej nocy.....:-(
Co do ciśnienia to mam tak jakoś dziwnie....na lewym ręku 135/80 więc takie w miarę a na prawym 140/90.......ale ciśnieniomierz mam taki zwykły nadgarstkowy a one chyba nie są za bardzo wiarygodne....:-(
A wogóle to mam strasznego doła....:-( nawet nie chce mi sie nadrabiać :-(dzisiejszych postów....chyba rozstanę się z moim Z....już mam wszystkiego dosyć:-( i to akurat dzisiaj jak obchodzę urodzinki.....ahhhh pisać nie moge bo łzy same mi płyną do oczu.....
dziekuje za pamięć i eski....ide dalej sie położyć
Pozdrawiam Was brzucholki
Yoka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NAJPIĘKNIEJSZEGO. SPEŁNIENIA MARZEŃ I SAMYCH RADOSNYCH CHWIL!!!
Z chłopem na pewno wszystko się ułozy.
xpatrysiax super, że niedługo będziesz miała przy sobie swoje maleństwo.
pytia może spróbuj siłą go

okruszku super bajka. Bardzo mi się podoba.
Ja dzisiaj cały dzień poza domem spędziłam i jestem wykończona. Pogoda beznadziejna i okrutnie dobijająca.
Miłego wieczoru kochane.
renia200
mama Victorki :)
Okruszku to było super
Zapominajka możesz mi podpowiedzieć jak wytłumaczyć mojej kociambrowej że łóżeczko i przewijak nie jest dla niej
, serca nie mam jej nie wpuszczać do naszej sypialni
.
Zapominajka możesz mi podpowiedzieć jak wytłumaczyć mojej kociambrowej że łóżeczko i przewijak nie jest dla niej

xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Okruszku, to co napisałaś jest naprawdę śliczne-Dzidzia będzie miała pamiątkę :-)
A ja dzisiaj dla poprawy humoru byłam u fryzjera i skróciłam sobie włosy o jakieś 20 cm :-) Nie mogę się przyzwyczaić do takich krótkich... :-) No ale teraz Olek już może przychodzić na świat-chociaż odrostów nie będę miała na porodówce ;-)
A ja dzisiaj dla poprawy humoru byłam u fryzjera i skróciłam sobie włosy o jakieś 20 cm :-) Nie mogę się przyzwyczaić do takich krótkich... :-) No ale teraz Olek już może przychodzić na świat-chociaż odrostów nie będę miała na porodówce ;-)
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Okruszku śliczne!
Agacia Oscillococcinum możemy brać!
Tygrysku tętnem ciężarne mają się nie przejmować bo bedzie wysokie bo jest zwiększony przepływ krwi.
A ja po wizycie jestem średnio zadowolona. USG nie miałam więc nie wiem jak malutka rośnie. Szyjka jak to powiedział mój lekarz jest zerowa. Nic a nic się nie rusza. Położna powiedziała że za dużo przytyłam i mam obrzęki i mam zmienić dietę na wysokobiałkową, niskokaloryczną. Dużo surówek. A ja nie lubię surówek
Cyprysiowa patrząc na długość kości udowej to będę miała modelkę
Bo u mnie w 33 tyg było FL - 6,81cm
Tyle tego naprodukowałyście że normalnie godzine już siedze i czytam
Agacia Oscillococcinum możemy brać!
Tygrysku tętnem ciężarne mają się nie przejmować bo bedzie wysokie bo jest zwiększony przepływ krwi.
A ja po wizycie jestem średnio zadowolona. USG nie miałam więc nie wiem jak malutka rośnie. Szyjka jak to powiedział mój lekarz jest zerowa. Nic a nic się nie rusza. Położna powiedziała że za dużo przytyłam i mam obrzęki i mam zmienić dietę na wysokobiałkową, niskokaloryczną. Dużo surówek. A ja nie lubię surówek
Cyprysiowa patrząc na długość kości udowej to będę miała modelkę
Tyle tego naprodukowałyście że normalnie godzine już siedze i czytam
Ostatnia edycja: