reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Moj tez jest wygłodniały i jak mu powiedzialam ze w koncowce sex jest wskazany jako naturalny masaz szyjki to mi teraz nie chce odpóscic:-p A o połogu to nawet nie chce słyszeć nie moze sobie tego wyobrazic:-D

reklama
Witajcie wieczorkiem:happy2:. Przebrnąć przez wszystkie dzisiejsze posty i zapamiętać... ech

Misiówka strasznie mi przykro z powodu szwagierki. Ale lepiej że teraz znaleźli, niż gdyby miało być za późno. Mam nadzieję, że znajdziecie opiekę dla Misi na czas porodu.

Ja jestem zameldowana w jednej z najbogatszych gmin w Polsce i tam becikowe to 3000 zł. Fajnie, że państwo daje chociaż to 1000zł , ale same wiecie że w dzisiejszych czasach to jest mało na wyprawkę jeszcze przynajmniej 1000zł trzeba dołożyć.

Zazdroszczę, też bym chciała mieć takie becikowe:-)

Witajcie Dziewczyny!
Ja nawet nie mam siły Was czytac a produkcja widzę jest masowa. W poniedziałek ide do szpitala, ale czasami mysle że wcześniej się rozsypię tak mnie wszystko boli....

Anka trzymaj się dzielnie.

Marzycielka z Oliwką już jutro wychodzą ze szpitala i Kasia obiecała zajrzeć, opowiedzieć co i jak i pewnie wrzuci zdjęcia Oliwki. W sekrecie Wam powiem, że jedno dostałam i Oliwka jest śliczna!!!:-) I Kasia pisze, że bardzo grzeczna. Ale nie będę jej zabierała przyjemności opowiadania Wam wszystkiego i przedstawienia swojej córeczki :-)

Już nie mogę się doczekać:-)

Cześć dziewczyny

Dopiero zwlekłam sie z wyrka....po nieprzespanej nocy.....:-(
Co do ciśnienia to mam tak jakoś dziwnie....na lewym ręku 135/80 więc takie w miarę a na prawym 140/90.......ale ciśnieniomierz mam taki zwykły nadgarstkowy a one chyba nie są za bardzo wiarygodne....:-(

A wogóle to mam strasznego doła....:-( nawet nie chce mi sie nadrabiać :-(dzisiejszych postów....chyba rozstanę się z moim Z....już mam wszystkiego dosyć:-( i to akurat dzisiaj jak obchodzę urodzinki.....ahhhh pisać nie moge bo łzy same mi płyną do oczu.....
dziekuje za pamięć i eski....ide dalej sie położyć
Pozdrawiam Was brzucholki

Yoka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NAJPIĘKNIEJSZEGO. SPEŁNIENIA MARZEŃ I SAMYCH RADOSNYCH CHWIL!!!

Z chłopem na pewno wszystko się ułozy.

xpatrysiax super, że niedługo będziesz miała przy sobie swoje maleństwo.

pytia może spróbuj siłą go:-D;-)

okruszku super bajka. Bardzo mi się podoba.

Ja dzisiaj cały dzień poza domem spędziłam i jestem wykończona. Pogoda beznadziejna i okrutnie dobijająca.
Miłego wieczoru kochane.

Okruszku to było super

Zapominajka możesz mi podpowiedzieć jak wytłumaczyć mojej kociambrowej że łóżeczko i przewijak nie jest dla niej:-D:-D, serca nie mam jej nie wpuszczać do naszej sypialni:tak:.

Okruszku, to co napisałaś jest naprawdę śliczne-Dzidzia będzie miała pamiątkę :-)

A ja dzisiaj dla poprawy humoru byłam u fryzjera i skróciłam sobie włosy o jakieś 20 cm :-) Nie mogę się przyzwyczaić do takich krótkich... :-) No ale teraz Olek już może przychodzić na świat-chociaż odrostów nie będę miała na porodówce ;-)

reklama
Okruszku śliczne!

Agacia Oscillococcinum możemy brać!:)

Tygrysku tętnem ciężarne mają się nie przejmować bo bedzie wysokie bo jest zwiększony przepływ krwi.

A ja po wizycie jestem średnio zadowolona. USG nie miałam więc nie wiem jak malutka rośnie. Szyjka jak to powiedział mój lekarz jest zerowa. Nic a nic się nie rusza. Położna powiedziała że za dużo przytyłam i mam obrzęki i mam zmienić dietę na wysokobiałkową, niskokaloryczną. Dużo surówek. A ja nie lubię surówek:(

Cyprysiowa patrząc na długość kości udowej to będę miała modelkę:) Bo u mnie w 33 tyg było FL - 6,81cm:)

Tyle tego naprodukowałyście że normalnie godzine już siedze i czytam:)

Ostatnia edycja:
Do góry